Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban za nie wchodzenie na CA

kubersio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem kiedyś grałem w Ca miałem dość duży lvl nie grałem przez ok 1rok no i mam bana za to że nie wchodziłem , bo nie cheatowałem wiecie jak odblokować konto na stronie normalnie się loguje a w grze nie chce prosze o pomoc ;p

Opublikowano

Nexon, bana nie można wyłapać za nic. Musiałeś coś mieć na kompie i ci to wykryli, a od bana bardzo bardzo ciężko się odwołać, szczerze mówić nikłe szansę.

Opublikowano

mogłeś mieć loggry do innych gier, np. metina i Nexon Ci je wykrył i bb.

a może podpadłeś komuś poprzez raport i teraz Cię złapali, tak jak być może eliye, raport z rok czy 2 lata temu wysłany za total legall i teraz ban z top 10.

w innym razie pisz do supportu.

Specjalista
Opublikowano

a mi się wydaje że nie dostałeś bana,

po prostu nie zatwierdziłeś nowych zasad gry które weszły z początkiem tego roku

był określony termin zatwierdzania zasad i jeżeli chyba ich nie zatwierdziłeś nie mogłeś grać

straszyli banami ale chyba nie...

spróbuj zatwierdzić te zasady

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@up zatwierdziłem

@edit mój kumpel ma tak samo , ale na swoim koncie ;p

Prosze zatwierdziłem zmiany itd. ,a tu:

combatarms15ug.jpg

PS. na stronie normalnie się zaloguje

Opublikowano

poszukaj na forum combata w zakladki szukaj, wpisz swoj nick z gry i szukaj, moze ktos Cie zraportowal i bana wylapales

Jeśli piszesz "Łap plus"

kliknij w plusik pod postem...

2uszjfm.jpg

Specjalista
Opublikowano

hmm jak możesz to napisz mi nick na pw i ja sprawdzę

ale wydaje mi się że Ci co nie zatwiedzili do 13 lutego chyba banika wyrwali

na stronie możesz się zalogować nawet jak dostaniesz bana, między innymi po to aby zatwierdzić regulamin,

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

hmm jak możesz to napisz mi nick na pw i ja sprawdzę

ale wydaje mi się że Ci co nie zatwiedzili do 13 lutego chyba banika wyrwali

na stronie możesz się zalogować nawet jak dostaniesz bana, między innymi po to aby zatwierdzić regulamin,

Sprawdź czy po zalogowaniu na stronę wyświetla ci się w lewym górnym rogu info o twojej postaci czy coś .

9368_gold.png

Opublikowano

@up niestety się nie wyświetla info o postaci :/ , a i przypominam moi kumple to samo mają długo nie wchodzili i bana załapali a nie cheatowali

Opublikowano

Tak jak powiedzieli panowie up .

Winne może być to żeś nie akceptował regulaminu .

Kiedyś również krążyła plotka że jeżeli nie logujesz się 2 miesiące konto zostaje usunięte

9368_gold.png

Opublikowano

Podobno jeśli nie logujesz się na konto przez 3 miesiące leci bann, ale nie wiem czy to prawda

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A wiesz jak to odbanować ?

Najprościej będzie jak na forum nexona napiszesz czemu masz banna (po angielsku oczywiscie) to się dowiesz na 100%

A jeśli się wstydzisz xD to pisz do supportu

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A wiesz jak to odbanować ?

Jeżeli napiszesz do supporta odpowiedź uzyskasz za rok .

Najlepiej napisz na forum

9368_gold.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Top nie pisz nic na forum o banie !!!!!!!!

Czytaj to moze ci pomoze tylko zmien tresc :

http://www.mpcforum.pl/topic/191199-tutco-zrobic-gdy-dostane-bana/page__p__1283312__fromsearch__1#entry1283312

Specjalista
Opublikowano

a jaki miałeś lvl? możesz mi podać nick na pw? (tylko do mojego użytku) bym sprawdził

ale pewnie jest tak jak mówiłem że dostałeś bana za nie potwirdzenie regulaminu, bo tam był jakiś termin do którego można było potwierdzać....

najlepiej napisz do nich

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Zrob chlopie tak jak napisal bartek w tamtym temacie (co podalem linka) a ci wyjasniam , tylko zmien tresc

Opublikowano

Lol jak ja nie grałem z pół roku i bana nie dostałem... a żadnych regulaminów nie akceptowałem... to dziwne

Specjalista
Opublikowano

Lol jak ja nie grałem z pół roku i bana nie dostałem... a żadnych regulaminów nie akceptowałem... to dziwne

oj bracie bajki opowiadasz, może ktoś Ci zaakceptował (brat lub coś innego rodzeństwo podobnego)

albo nie pamiętasz bo to było na początku roku

lub nie umiesz angielskiego i jak Ci akceptacja regulaminu wyskoczyła to wcisnąłeś byle co

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to co rok musisz na nowo akceptować regulamin firmy NEXON, gdy zaczynałem grać jakoś w listopadzie to od razu 1 stycznia takie coś wyskoczyło, wbiłem na stronkę NEXONA, dałem akcepta regulaminu,

I wszystko było ok :rolleyes: spróbuj.

MiniPro

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

I tak źle zrobiłem bo nie przeczytałem tego do końca :

www.mpcforum.pl/topic/191199-tutco-zrobic-gdy-dostane-bana/page__p__1283312__fromsearch__1#entry1283312

i napisałem na forum :/ też

Opublikowano

Dawaj NICK zaraz sprawdzimy za co bana wyłapałeś jósz niejeden się zażekał że chaków nie miał a bana za gamelogi dostał nie móśałeś mieć akurat do kombata tylko np metina śmierdząca sprawa

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Nie masz nic napisane o usunięciu acc tylko o bannie, więc pisz na forum, do supportu może odbanują. Przeproś ich napisz coś tam że miałeś problemy w domu czy coś takiego może uwierzą ^^

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...