Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Us

ziomal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie jesteś noob'em ("muj spot", "solo o spot", "nauczyc cie kopiowac itemy?") to zagraj sobie na US, ale jeśli nim jesteś to najlepiej w ogóle nie graj w metina.

Co do cen - rozejrzyj się po sklepach i sprawdź po ile chodzą itemy, które chcesz sprzedać.

Opublikowano

a skąd pobrać tego metin us??prosze o linka do pobrania i do rejestraci z góry Thx

@down

THx

NIE HACKUJ NA EUROPIE!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

tam napoczotku leci szybiej bo sie dostraje bon na iles tam dni z 50 % expa . Nie wiem dokladnie czy to prawda slyszalem tylko . Cennik jet tam podbno drozszy niz na S1 PL . Kiedys chodzilem sobie po allegro . I widzalem tam Metin postac US 70 - 80 lvl Mental . Wyliczal on sobie ile zaplacil za KU , Bronie , Poli itp . To wyszlo jakiues 1,5 raza wiecej niz na jakim kolwiek serwie naszego Polskiego Metina

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

A ma ktoś spolszczenie do Metin2 US? Czy trzeba po angielsku grac? ; p

#down.

Serio nie wiesz, że warto sobie upraszczać życie? Każdy to wie ale jakoś lepiej grać po polsku, nie?

Opublikowano

Angielskiego trochę nie zaszkodzi.US jest nawet fajny tylko że w polowaniach zamiast głodnych zwierząt są zwykłe. źle się nie gra na US

76561197995014005.png

Opublikowano

Jeśli masz doświadczenie graj na US sam mam na nim 59lvl mental ogólnie przyjaźnie tylko wkurzają boty bo na początku pełno noobów z multihackiem expi ;d.

Jestem Hardcorem! xD

• Dodaj nową pozycję...