Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Dedyk][PL]IndianaMT2

IndianaMtMurson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a wiec gdzie obiecany client ?

obiecanki cacanki .Client? tak bedzie ale jak skonczy wkoncu klamac .bajerowac to ty nie nas Ga ..klamczuch

Opublikowano
che zobaczyc twoja zaplakana buzie jutro wszyscy beda miec w dupie usranej ten syf.jutro Nevrast potem inne servery a tu zajrzy moze jakis Bułgar albo Estonczyk.Tancz Bejbe tancz.

Ludzie prosze was Ogarnijcie Się za 40 minut Klient bedzie bo się wzuce przy moim necie 1 mb:) to sorki ale szybko klienta nie wrzuce:)

Opublikowano
Oki czekamy tylko zeby burza znow nie przeszkodzila w realizacji tego calego wrzucania

U mnie burza dawno już mineła chyba ze we mnie walnie kometa to nie wrzuceXD

Opublikowano

ooo clijent !! no to czekam te 40min ale szybko Ga .Prosze a dzis start? dzis moge dluzej zostac bo jutro do babci.. a w pon kazdy ma szkole Wiec kiedy start?

Opublikowano
ooo clijent !! no to czekam te 40min ale szybko Ga .Prosze a dzis start? dzis moge dluzej zostac bo jutro do babci.. a w pon kazdy ma szkole Wiec kiedy start?

teraz to wszystko zalezy od Grafika czy zdąży zrobić stronę jak zdąży skończyć to dzisiaj bedzie start

Opublikowano

Więc Czekajcie

Szacowany pozostały czas:

00:29:56 (677.99 MB of 726.16 MB)

Upłynęło:

07:01:30

Szybkość przesyłania danych:

27.45 KB/sec

93%

Opublikowano

teraz to wszystko zalezy od Grafika czy zdąży zrobić stronę jak zdąży skończyć to dzisiaj bedzie start

ale to bedzie nie fer jak jutro bedzie start a mnie nie bedzie a ja teraz tyle czekam na ten serwer od rana patrze czy on a teraz zalezy od grafika dobra moze byc bez strony daj jakies reje i dzis startujmy

Opublikowano
ale to bedzie nie fer jak jutro bedzie start a mnie nie bedzie a ja teraz tyle czekam na ten serwer od rana patrze czy on a teraz zalezy od grafika dobra moze byc bez strony daj jakies reje i dzis startujmy

Słuchaj ja nie chce ruszyć z byle gównem już razy tak zrobiłem i była Dupa wszystko sie posypało darmowe strony z nieswoim oskryptowaniem robią taki burdel ze można łatwo się włamać

Opublikowano

Dobra:) Ja będę około po 11 w domciu już, więc mam nadzieje, że będzie jakieś nowe info i będziecie się szykować do startu:)

Wbije tutaj i na Nevrast, ale kusi mnie zostanie tutaj:) Mam przeczucie, że Nevrast to będzie kupa, ale poczekam i ocenię i wtedy zdecyduję..Ale na 100% wbije;p

Nicki w GRZE -Marmegil :)) Co się będziesz przejmował... Jebnij minus ;D

Opublikowano

Czyli Przewidywany start server jest o której godzinie ?

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...