Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play]Życie w terraria

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mówiłem że będę kręcił let's playe i się zaczęło ;).

Pierwszy odcinek

Drugi odcinek

Myślę że wam się będą podobać.

Komentujcie, subskrybujcie jak chcecie krytykować to na PW zapraszam ;).

Pozdrawiam. Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Fajne fajne.. ale teksty typu "mam zajebisty kilof", "lalala kopię sobie" trochę odpychają ;/ ale ogólnie dobrze jest ;p

graphic.png

Opublikowano

No czekałem na te twoje let`s play`e z terrari, lecz to co napisał UP to trochę odpycha :D

Wiem, że starasz się byc śmieszny, ale nie rób tego w taki sposób :P

Myślę, że następne odcinki będą o niebo lepsze :P

Ocena: 7/10

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Jak na razie

-Jesteś nudny

-Starsza się być śmieszny ale ci nie wychodzi

-Przeklinasz a to mnie odpycha ( pamiętaj o tym że też chcą cie oglądać dzieci +9 lat :) )

-Giń slimie i tp nie musisz tego mówić

-Mało ciekawie opowiadasz :/

Ocena 6/10

Czekam na następnego let's playa Oby było lepiej :)

Opublikowano

Mąka jak coś nie usuwaj tego let's play'a tylko postaraj się w drugim odcinku o lepsze teksty i więcej normalnego gadania a nie teksty typu "mam zajebisty kilof" będzie dobrze mówię ci B)

graphic.png

Opublikowano

@up

Cicho hejterze!

@ref

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@offtop Samych hejterów tu widać

@topic co do lets play'a to nawet ci wyszedł, jeżeli inni mówią że źle ci wyszło to ci zazdroszczą, czekam na następny odc. :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nowy filmik

@up

Hejterujesz wszystkim co mówisz. Nic ci się nie podoba i tylko krytykujesz. Nie podoba się nie oceniaj ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nuda, nie mówisz nic ciekawego. Popracuj nad tekstem, albo zawołaj kogoś do gry i będzie spoko. Ogranicz wulgi do zera.

Poza tym wszystko jest ok, w przeciwieństwie do innych let's playów. Mów więcej o grze, jakieś info albo jak co zrobić :) Dodaj jakąś muzykę do tła.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

@ref.

Może dziś wrzucę nowy odc

1390144171-U592769.png

Opublikowano

hamer

co to? Ja gram przy let's playach w to tylko ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

musisz miec kowadlo zeby zrobic ten hamer mlotek taki ;d jak cos wpisz w gogle teraria wiki i bedzie tam

@edit ty masz ten hamer co sie rozwala sciany

Opublikowano

To ja wiem. Ale jak w to wale to mi po 50HP zabiera ;/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nowy odcinek ;).

Proszę tego nie uznawać za duble gdyż to dosyć ważna informacja dla niektórych

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...