Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób żebym mógł sobie robić dlvl nie siedząc przy komputerze ?

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

sciągasz auto res ustawiasz go na resera on bedzie resal minimalizujesz silka wybierasz 2 konto i kladzisz cos na enter lub jak masz to w bocie ustaw

Opublikowano

no ale z ibotem nie ogarniam gdyz nie działa mi edx loader ;/...Ja to robię tak że robię sobie clera na 15lvlu i odpalam go przez srokinga bo nowe postacie mają 10h darmowego grania. No ale co mam zrobić żeby na drugim charze samo mi się akceptowało (i nie chcę blokować enter czymś ciężkim bo chcę w tym czasie pograć w GTA)?

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

Opublikowano

a teraz jak na tej drugiej postaci mam zablokowane enter to ressowanie mi sie blokuje ._. ...Tzn jak mój cler resa glaviera to dopiero wchodzi za 3-4razem czyli 1lvl robie w 1godzine ._.

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

Opublikowano

Na forum był kiedyś program do dlv. Pamiętam, że go używałem na csro. Autores czy jakoś tak się nazywał, do tego napisałem w auto-hotkey potwierdzenie resa (wciskanie enter w procesie sro_client.exe zmienione na clutter.exe - programik od resania miał możliwość zmiany nazwy procesu - by autores nie blokował 2 clientów). Niestety nie ma go już podpiętych tematach jak kiedyś :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...