Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Związku z pomniejszeniu się naszego zespołu moderatorskiego, postanowiliśmy ogłosić nabór na kidmoderatora działu Silkroad.

Wymagania:

- Dobra znajomość prywatnych serwerów silkroad.

Do składania swoich aplikacji zapraszamy tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/119-aplikacje-na-kidmoderatorow-dzialow/

Po złożeniu aplikacji proszę o podanie linku do podanej aplikacji :).

Zostań jednym z nas!

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Wojtek mówi, że ogarnia tamte działy, a prywatne serwery zostały teraz na pastwisko spamu, ponieważ ja jestem na urlopie, a Cain z nieuzasadnionych przyczyn został usunięty z funkcji moderatora.

Cain zawsze będę Ciebie pamiętać :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

wylali Cain-a O_o ? Cieeeenko... Znaczy ja mogę ogarnąć w sensie pokasować jak trzeba albo pouciszać, ale jeśli chodzi o jakieś specjalne info czy coś o prywatach to niezbyt. Na silku się znam co prawda... Nie wiem jak wam się nikt nie zgłosi to ja się mogę podjąć.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja tak samo na prywatnych serwerach sie nie znam, ale na ibocie tak, a tam jedyne posty moderatora to: "Zamykam"

To ew. ja moge przejac dział o ibocie a wojtek zajac sie prywatnymi czy cos bo on chyba cos wiecej wie. Ogolnie moge pomoc ;p

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

W sumie jest 9 działów + dział główny. W dziale prywatne serwery jest prawie cały czas spam. W pozostałych działach mało piszą, więc sam mogę je ogarnąć. Ale nie dam rady z działem prywatne serwery, więc potrzebujemy kogoś kto by sprawdzał je codziennie.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Jeszcze co do ogarniania dzialu ibot/ribot: nie jest od do konca uprzatniety np. wciaz jest nieaktualny podczepiony temat co do edxa i ibota...a moj tut co do odpalania ibot ktory jest extra na topie paleta sie gdzies ;p

Mógłbyś poprawić go trochę(dodać kolory itp.). A po za tym moglibyście chociaż spróbować i napisać podanie, bo z tego co patrzę to tylko plimos złożył podanie i umieścił je w tym temacie.

//wojtek12

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Jak widać podań nie było dużo. Wybraliśmy następujące osoby:

1) plimos

2) valenar

Dziękuję, że składaliście podania.

1334497071-U17330.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...