Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Terraria] Jak zrobić serwer multiplayer w Terraria

SopherPRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapierdzieliłeś mi tut'a -,0.

Ale ja mam video wink.gif. Dla tych co są nie kumaci laugh.gif

xD

Twoje posty są najlepsze xD

Pomogłem? Like?

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mówicie, że to takie łatwe i że każdy ułom skuma.. o.O dziwne, kolega postawił na ORIGINAl 1.1.2 Terraria serwa, jakimś cudem, nie mogę do niego dołączyć. W takim razie może lepiej zróbcie tutorial jak dołączyć? Bo stworzenie serwera to nie problem.

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

HELP LUDZIE! Mam wszystko zrobione server,hamachi i gdy odpalam terrarię i klikam host & play, ustawiam postać potem świat i przy haśle jak klikam accept to gra się wyłącza i wyskakuje okno z dużą ilością napisów! PS. Mam pirata, czy na piracie można zahostować terrarię?

Opublikowano

HELP LUDZIE! Mam wszystko zrobione server,hamachi i gdy odpalam terrarię i klikam host & play, ustawiam postać potem świat i przy haśle jak klikam accept to gra się wyłącza i wyskakuje okno z dużą ilością napisów! PS. Mam pirata, czy na piracie można zahostować terrarię?

Można na piracie. Postaw serwer na tshock najlepiej.

"Upadli powstaną"

• 3 lata później...
Opublikowano
Dnia 20.05.2011 o 22:03, melego111 napisał:
Co zrobić jak nie działa serwer w grze Terraria, trzeba zrobić tak: -Zaistalować Hamachi (trzeba mieć konto) tu mamy link:https://www.dobreprogramy.pl/LogMeIn-Hamachi,Program,Windows,12323.html -Jak mamy zaistalowane Hamachi oraz konto to mamy coś takiego żeby grać na jednym serwerze to trzeba być w jednej sieci,jak nie mamy to klikamy nowa sieć i ja tworzy jak mamy ja stworzoną itd to wchodzimy do gry: -Mamy coś takiego jak  IP serwera (czy jakoś tak) i wpisujemy liczby mamy coś takiego koło włączniku ''włącz'' i je wpisujemy, a hasło (najbardziej polecam) 7777 jak mamy to łączymy się i gotowowe :D -Co zrobić jak wyjdziemy z serwera? -Trzeba otrestartować serwer i gotowe :D Mam nadzieje że pomogłem, jak coś nie działa to proszę pisać Pozdrawiam :D

Jest to dla wersji najnowszej gry Terraria 

Zapomniałem dodać że przy tych liczbach tam gdzie jest ten włącznik to tylko kopiujemy tylko do kreski a dalej to już nie .

• Aive zmienił(a) tytuł na [Terraria] Jak zrobić serwer multiplayer w Terraria

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...