Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

biobot 1.1.8 wariuje i "pęka"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś się ostatnimi czasu stało mi że bot mi pęka bijąc kristalinny dk itp mam full eq na spokojne bicie i włączam ustawienia rakiety x2 x3 sab wszystkie możliwe alieny . bot podlatuje to krychy troche bije albo wcale i ucieka ciagle pod port . patrzac na mape widze jak krycha bije mi po 71.000.000 dziwny bug co?

Opublikowano

Coś się ostatnimi czasu stało mi że bot mi pęka bijąc kristalinny dk itp mam full eq na spokojne bicie i włączam ustawienia rakiety x2 x3 sab wszystkie możliwe alieny . bot podlatuje to krychy troche bije albo wcale i ucieka ciagle pod port . patrzac na mape widze jak krycha bije mi po 71.000.000 dziwny bug co?

U mnie znów pisze, że mam 11111065346344470326430PD i 1347643734633000000Powagi.....

Zaznacz kręcenie alienków.

za duża sygnatura

Opublikowano

weszła nowa wersja clienta i biobot sie "buguje" na oficjalnej stronie jest nowa wersja 1.1.9 prosilem na forum zeby wrzucili ja tu bo ja nie moge i do teraz nic ;/ moze wy pomozecie strone podam na pw jak napiszecie

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...