Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Zaczynam swoją przygodę z Cabal'em. Zbliżam się do misji w której wybieramy nację... ale nie wiem którą wybrać. Gram na serwerze Jowisz.

Możecie mi powiedzieć w której nacji jest najwięcej Polaków i która najczęściej wygrywa wojny.

Edytowane przez Struziu
Opublikowano

wydaje mi się, że jeśli chcesz się czuć bardziej bezpiecznie na serwie i liczyć później na wyższym lvlu na pt z własną nacją to wybierz Proc. jest nas zdecydowanie więcej...

"Kapci" (Capellan'ów) jest mniej...

Opublikowano

tak dla formalności...

@up

nie ma absolutnie żadnej różnicy między NACJAMI z wyjątkiem "wdzianka" i nazwy grupy do której przynależysz...

i Procyon nie są najlepszą klasą (bo klasa to może być blader/wiz/warek/FS itp.), tylko nacją w tym wypadku najkorzystniejszą (z uwagi na znaczną liczbę członków) a nie najlepszą bo Kapcie dość często nam obrabiają tyłki na wyższych lvl-ach na TG

Opublikowano

Dokladnie, procek to najlepsza klasa.

Procek to procesor inaczej. Jak juz to Procyon. Wracajac do tematu nie ma absolutnie zadnej roznicy pomiedzy tymi dwoma nacjami. Kazdy wybiera co chce. Jak masz kumpli w Capelli to idz do Capelli. Jak ci sie bardziej podoba nazwa Procyon to idz do Procyon. Proste.
20876622.png
Opublikowano

Musisz się zorientować na serwerze jaka nacja najczęściej wygrywa i w jakiej masz kumpli i tam dołączyć.Jak ja grałem w cabala to procyon wymiatał(nie pamiętam jaki serwer)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...