Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Zalogowaniem

jacello79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z zalogowaniem sie do gry wyskakujem mi :

" user already logged in "

jak chciałem sie zalogowac na stronce gry to też sie pojawiły kłopoty i zamiast mnie zalogowa otwiera się jakieś okienko i jakies

Attention, Soldier!

Your Nickname contains characters that are not supported in War Rock. Please use the form below to create a new Nickname using only 6-10 lowercase Latin letters (a-z) and numbers (0-9).

czy ktoś może mi pomóc ???

EDIT : kiedyś tak już miałem ale przez jakieś 10 - 15 min a teraz cały czas juz 3 dzień

Opublikowano

user already logged in... miałem to jeszcze jak miałem kiblowego neta...

czasem, jak wylogujesz, i logujesz jeszcze raz. serwer nie widzi że z niego wyszedłeś...

Mi zawsze pomagał reset, albo odczekanie kilku minut..

Opublikowano

our Nickname contains characters that are not supported in War Rock. Please use the form below to create a new Nickname using only 6-10 lowercase Latin letters (a-z) and numbers (0-9).

musisz zmienić NICK na nowy bo jak masz NICK w grze np turbo i hasło turbo to nie zalogujesz się na oficjalnej stronie. Musisz zmienić NICK

POMOGŁEM? DAJ 5

Opublikowano

Tak jest, gdy wychodzisz z Warrock'a (bo przykładowo zamuli serwer czy sama gra) przez kombinację klawiszy ctrl+alt+delete.

Wtedy serwer nie zauważy tego że wyszedłeś z gry, a mimo to dla niego jesteś cały czas w grze.

Tak było całkiem niedawno, kiedy każdy niewiadomo dlaczego miał ping 400+

Musisz poczekać poprostu z 10 minut i po sprawie:)

No chyba, że podawałeś komuś swoje hasło do twojego konta to inna sprawa.

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Miałem to samo po odczekaniu kilku minut moglem się zalogować ale jeżeli podałeś hasła komuś to po koncie ;/ mi kumpel ukradł konto ehh

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano
Po tym nowym update są rózne problemy jak z zalogowaniem to z włanczaniem wiec lepiej zeby zrobili starego wr bo chodzilo ładnie wszystko a teraz sie dupi xP

post-59423-1241120531.jpg

• Dodaj nową pozycję...