Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Faraon7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio próbowałem popytać się tutaj nt. vipmt2 nie wiedziałem co trzeba zrobić jak gdzie keidy zreszta do teraz nie wiem jak zagrac:) ale nie o to chodzi. Forum jest zazwyczaj od tego żeby sie wymieniać doświadczeniami,pomagać sobie nawzajem i tu zaczynają się schody. Napisałem temat BO NIE WIEDZIAŁEM CO ROBIĆ I LICZYŁEM NA POMOC!!!! i najlepsze w tym było to że jakaś jedna osoba chciała mi pomoc ale?? wkroczył modek Owned. Jako mod chyba raczej powinien być 1 do pomocy ale nie bo poco pomagać skoro ma się te moc zamykania nie?? Nie wiem czy masz ze sobą jakiś problem ale nie odreagowywuj na osobach które są zdesperowane i szukają pomocy wszędzie. A to sławetne poszukaj (ehh) sam sobie możesz poszukać myślisz że jak jest jeden temat o vipmt2 to w nim są odpowiedzi na każde pytanie?? Pomyśl nad tym troche....

Uprzedzam pytania. Tak żale się ale chyba tylko to mi zostało bo po tym jak nikt mi tutaj nie chce pomoc moge sobie co najwyżej pooglądać filmiki z vipmt2.

Konto udało mi się założyć ale gry już odpalić nie umiem próbowałem ze spolszczeniem do metka pl ale nic nie działa może przy okazji zażalenia ktoś pomoże mojej nędznej osóbce?

Pozdrawiam zwłąszcza pana Owned;)

Opublikowano

Ja też pozdrawiam. x3

"moc zamykania" w takim razie Ty wykorzystaj moc szukania.

@down

I może jeszcze mam każdemu wszystko znajdować bo nikt nie umie?

• Dodaj nową pozycję...