Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knight - czyli skille na dany lvl.

bartekmakowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Zrobiłem sobie knighta. Wbiłem 8 lvl i poszedłem na Maina. Teraz mam skille 29/29. Jakie mam skille wbić? Nie jestem za dobry we skillowaniu. Więc nie przesadzajcie żeby skillować do 80/80 Jestem tam gdzie się te profesje wybiera. Chcę sobie z łatwością dawać radę na potworach, oraz żeby zadawać większe hity z miecza niż druid/sorc na 15 lv.

Opublikowano

Na Knightcie to prawie nic trudnego!! Wystarczy że znajdziesz knife(lub kupisz od innego gracza) i jakąś słabą tarczę(zależy czy chcesz skillować na tarcze czy na sworda). Załóżmy że na sworda: wystarczy że będziesz mieć tylko knife bez żadnego eq i pójdziesz do ścieków i na ratsy:D jeśli znow na tarcze to tak samo jak na knife tylko że masz tylko tarcze na sobie i ustawiasz że chcesz się bardziej bronić:)

Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!!

Opublikowano

No raczej...

Chyba logiczne że jak chcesz mieć skille miecza to atakujesz miecczem;|

Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!!

Opublikowano

Co za noobki ...

Skillujesz do tego czasu az stwierdzisz ze ci skille wystarcza na przyjemne granie.

Ja mam 2x bot chary knighty jeden ma 38 lvl i ma 80/80 a drugi ma 43 i ma 75/73 .

Tu ziom roznicy nie ma tylko wiesz najlepiej tak :

-Wbic 8 lvl

-Isc do Ab'Dendriel

-Postawic na noc bota na trollach [w dzien tez] Nabije ci troche skilla i lvla

-Jak bedziesz mial z 20 lvl i knight set + dragon/medusa shield ustawiasz bota pod kazoo na dwarfach z knife i skryptem zeby ci zmienial bron na dobra jak cie zaatakuje soldier i guard a na slaba jak normalne dwarfy + roty

I w tydz lub mniej masz 75/75 gwarantowane :)

-

Opublikowano

Ja mam knighta 29lvl i ma skille 61/60 i chce mieć na 30lvl co najmniej ~65/65.

@up. możesz podać jakiś link do bota, który będzie mi skillować i tak mniej więcej opisać co i jak? Bo ja nigdy jeszcze bota nie używałem :]

snikersproject1.png
Opublikowano

@up opłaca się go używać? jeżeli nie to napiszcie jakie boty mniej więcej opłaca się używać?

@sorry że tak spamuje i nie na ten temat pisze ale nie chce robić nowego temtu :]

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...