Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][24/7][RPG][FB][WL] Scycraft !

Scyther669

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera - Scycraft

Adres serwera - s4.craftserve.pl:10356

Liczba dostępnych slotów: 20

Modyfikacje i pluginy: LWC, WorldGuard - cuboidy -antifire, Sklepy, Iconomy

Administrator + kontakt: Admin: Scyther kontakt mail: [email protected]

Forum : Zostanie dzisiaj stworzone.

Opis serwera:

Serwer inny niż wszystkie, tylko dla ~20 graczy by zapewnić miłą atmosferę w niewielkim gronie. Posiadamy wykupione miejsce na serwerze dedykowanym z craftserve.pl opłacone z góry na 6 miesięcy!

Główną ideą serwera jest współpraca graczy na zasadzie ekonomii i handlu. Kazdy z graczy buduje-tworzy swoje miasto -państwo-siedzibę i tak się bawimy:) Gwarantujemy że nie będzie czegoś takiego jak reset mapy czy też wymagane wpłaty na serwer by móc grac!! Liczymy na dobrą, kulturalną zabawę w gronie kilku osób!

Dodatkowo będzie krecony let's play na naszym serwerze z perspektywy mojej osoby.Wiec głos będę miał tylko ja i osoby które będą chętne. Nikt do niczego nie będzie zmuszany.

Co najważniejsze: chcąc grać na naszym serwerze musisz utrzymywać klimat średniowiecznych budowli itp. Może troszkę ogólnie mówię ale chodzi o to by nie było współczesnych oszklonych wieżowców itp

Liczymy że znajdzie się grono chętnych, którzy zagrają na serwerze dedykowanym z gwarancją bezpłatności i bezpieczeństwa o swoje budowle/itemy.

WYMAGAMY DUŻEJ AKTYWNOŚĆI! Poprostu żeby nie znalazły się osoby które graja ledwo godzinkę dziennie. Bo to sloty nie dla takich osób tylko dla ludzi bardziej zaangażowanych.

UWAGA: Wolnych miejsc 10.

Wzór podania na whiteliste:

Imię:

Login w minecraft.net:

Jak oceniasz zasady i opis serwera:

Ile czasu codziennie poświęcasz na grę:

Podania składać tutaj, bądz na nowo powstałym forum scycraft.jun.pl

http://imageshack.us/photo/my-images/12/81895535.jpg/

81895535.jpg

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Zapraszamy do składania do podań!

Zostań szlachcicem, wybierz miejsce pod swoja posiadłość, rozbuduj się i graj z innymi! Dodatkowo żyj w swoim prywatnym domu w mieście i handluj na specjalnie przygotowanym targu!

Jeszcze kilka miejsc wolnych! Składasz podanie i w ciągu 5min. masz odpowiedź!

(podania składać tutaj na pw, bądz na nowo powstałym forum serwera scycraft.jun.pl)

Pamiętajcie gracie bez lagów 24/7 i bez obawy że stracicie to co wybudujecie!

Doszło do nas 15 graczy na whiteliste i wszyscy zostali! Każdy z graczy jest aktywny!

78601565.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Imię:Mikołaj

Login w minecraft.net: Memphis13

Jak oceniasz zasady i opis serwera: Zapowiada się świetny server,zasady są całkiem dobre.

Ile czasu codziennie poświęcasz na grę: Zależy od dnia,zwykle 2-3 godzin,zdarza się w weekendy nawet 4-5.

Opublikowano

Imie:Arek

Login w minecraft.net: grzesiek

jak oceniasz zasady i opis:dobrze na

Ile czasu codziennie poświęcasz na grę:tak dobre 10h

Opublikowano

Imię:Sebastian

Login w minecraft.net:PigiPL

Jak oceniasz zasady i opis serwera:dobrze

Ile czasu codziennie poświęcasz na grę:okolo 14h

Opublikowano

Imię: Kamil

Login w Minecrafcie : WujekWiFi

Jak oceniam zasady i opis servera: Jak dla mnie Spoko.

Ile czasu dziennie przeznaczam na gre?: 4h ( Mało bo wole resztę spędzić robiąc Parkour)

87d8.jpg

Opublikowano

Mam taki problem z serverem-mianowicie gdy klikam connect,ładuje się kawałek mapki i przestaje. Po około 10 sekundach wyrzuca mnie z errorem "socket write error". Jakieś pomysły? W ustawieniach sieciowych zmieniałem transmit buffers z 256 na 512 i nic to nie dało,mam kartę sieciową Atheros AR9285.Robiłem Force Update,usunąłem wszystkie mody,texture pack'i i nadal to samo.Proszę o pomoc! Zapomniałem napisać że używam routera(może to dlatego)...

Opublikowano

Mam taki problem z serverem-mianowicie gdy klikam connect,ładuje się kawałek mapki i przestaje. Po około 10 sekundach wyrzuca mnie z errorem "socket write error". Jakieś pomysły? W ustawieniach sieciowych zmieniałem transmit buffers z 256 na 512 i nic to nie dało,mam kartę sieciową Atheros AR9285.Robiłem Force Update,usunąłem wszystkie mody,texture pack'i i nadal to samo.Proszę o pomoc! Zapomniałem napisać że używam routera(może to dlatego)...

Jaka predkosc internetu masz?Pytam sie,bo znam wiele osob,ktore maja gowniana i tez nie moga grac na multi.

Opublikowano

Imię:Jakub

Login w minecraft.net:Ruufcik

Jak oceniasz zasady i opis serwera:są dobre

Ile czasu codziennie poświęcasz na grę:ok 6-7 to zalezy ale gram codziennie ;]

Opublikowano

dodaj soor01 oraz mambo nie pisalem wg podania bo jest nas 2 ;p pozdro

w mc gramy pare miechow oraz gramy po 4/5h a czasem to nawet po 12 ;p (nocki)

Opublikowano

Imię: Patryk

Login w minecraft.net: MaskedKane33

Jak oceniasz zasady i opis serwera: żadnych zastrzeżeń

Ile czasu codziennie poświęcasz na grę: minimum 2h

Opublikowano

Imię: Adam

Login w minecraft.net: Zielony

Jak oceniasz zasady i opis serwera: good

Ile czasu codziennie poświęcasz na grę: 3h

Opublikowano

Kolejne podanie za mojego kumpla,ktory nie ma konta na mpc ^^

Imię: Dominik

Login w miencraft.net: Torrax

Jak oceniasz zasady i opis serwera: Lubie to...

Ile czasu codziennie poświęcasz na grę: W weekendy 3h,a w reszte dni 1,5h

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cos sie chyba stalo z serverem, bo gdy sie łacze to wyskakuje mi, ze nie ma mnie na white-liscie. Robicie cos w zwiazku z wersja 1.6 servera czy po prostu zostalem usuniety z wl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...