Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes Of Magic.

wrobel02

Runes of magic.  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy oplaca sie grac w ta gre?

• tak
      40
    • nie
      21
  2. 2. Czy pvp podobne jest do wow'a

• tak
      26
    • nie
      35
  3. 3. Trudno sie bije lvl ?

• tak
      30
    • nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazlem bardzo ciekawa gre mianowicie Runes of Magic. I tutaj z pytaniem do tych osob co graja, czy oplaca sie sciagac ta gre ? Z wyglada bardzo przypomina WoW'a, ale waszym zdaniem gorsze czy lepsze, jakie jest PVP? Jaki mozna najwiekszy lvl wbic i ile sie go wbija, czy sa questy dla rozwoju postaci oraz dla zdobycia jakiegos itemku, exp'a, kasy i czy oplaca sie je robic.

Otoz dopiero pojutrze kupuje nowy komputer to chcialbym jak najszybciej zagrac w ta gierke, ale nie jestem pewny czy sie oplaca sciagac.

Ostatnie pytanie czy pojdzie na starym sprzecie takim jak :

AMD-64 AM2 Dual X2 4800+ EE 2,50 tra, 1 GB ddr2, GeForce 6150 512MB.

Dzieki.

@ Dokladnie z filmikow wyglada na kopie wow'a, dlatego mnie ta gra zaciekawila. Jesli gierka bardzo podobna to smigam w nia.

A co do wymagan gry to juz obadalem, pojdzie na lajcie.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

sporo pytań nawrzucałeś ;) nie znam za bardzo tej gry (nie grałem) ale z tego co przeglądam jest dość podobne do wow-a więc zapowiada się dobrze. odezwe się jutro jak ją przetestuję ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Teraz masz prawie wsyzstkie podobne mmorpg do Wowa/Silka << no Forstory << wszystko na nie zaznaczyłem grałem bardzo mało 2 dni i powiedziałem "Nuuda " :]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

No jak chcesz zagraj sobie. Widziałem u kumpla ale mi nie przypadła do gustu ale mu się podoba strasznie. Wypróbuj ^^

Opublikowano

Grałem w spellborn'a jest tez nowa i niezla giera ;D ruszamy sie tak jak w np: gothicu 2 ;D

A ta giera jest tez podobna do Guild Wars

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

Opublikowano

Tak jak @Up giera podobna do Guild Wars. Troche w nia pograłem ale szybko mi się znudziła.

PzDr

Warrock jest bogiem, headshot nałogiem, granat podstawą a famas zabawą.

Piszę poprawnie po polsku!

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

mam 24 rogue/ 20 scout w romie. Gra jest zaczepista, pvp jak w wowie, w ogóle wg. mnie (i wielu innych) jest to najlepsza dostępna gra MMO za darmo. Graj :)

Opublikowano

RUnes of magic bardzo i to bardzo dobra gra ktora musisz zagrac xD w dodatku to darmowa i bardzo dobra gra ma cos w sobie z wowa ;p

30364378.png

Opublikowano

Tak troche rozwine bo maultko napisalem

#1 Opłaca się, j/w

#2 Graj na serwerze PvP Smacht dużo polaków (w tym ja). System PK wyśmienity, bardzo duża różnorodność w pvp (np. różne taktyki na różne klasy [w grze jest do tego system dwuklasowości.]), niedługo wchodzą battle groundy. Ogólnie najwyższy poziom spośród wszystkich gier.

#3 Nie koniecznie. Jeśli wykonujesz wszystkie questy jak leci to w tydzień masz ponad 30 lvl ( subką tak 25 ). Jak nie dajesz rady na jakiejś instancji to po prostu wołasz o pomoc pierwszego lepszego 50 lvla pod miastem (w 90% przypadkow sie nudza bo ciezko znalesc raid pt na instancje na hlvl wiec ci pomagaja :D) Jesli grasz normalnie (czyli zdobywasz dosc dobre eq wykonujesz instancje itp) to ten 55 wbijesz w 3 - 4 miechy. Tym 1 sposobem w 2-3 ;)

Opublikowano

a wiec tak: gowno , zenada, podroba wowa, strasznie slaba , nie oplaca sie wydawac na to kasy, ja sam wydalem i zaluje grafa do chuja wogole mnie to nie wciagnelo pogralem moze z 5h i pare lvl wilem

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@UP: To widze ze koxem jestes. Gry dobrze nie rozpoznales, ogarnales i juz wydajesz pieniadze na gre. Zycze powodzenia. Grafa wcale taka brzydka nie jest, chyba ze masz pc no ogar i ci sie all rozmazuje.

Panowie ze tak sie wtrace, odkopaliscie troszke temacik. Gralem juz, ale szczerze powiedziawszy nie przypadla mi do gustu, ale slyszalem ze 2 klasy czy tam jedna nowa ma dojsc. Wiec kto wie moze sie skusze obejrzec.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano
a wiec tak: gowno , zenada, podroba wowa, strasznie slaba , nie oplaca sie wydawac na to kasy, ja sam wydalem i zaluje grafa do chuja wogole mnie to nie wciagnelo pogralem moze z 5h i pare lvl wilem
A ja proponuje warna dla tego pana za spam. Nie wie nic o grze i pierdoli. Ta gra jest DARMOWA a wątpie żebyś kupował dia zaraz po założeniu konta w grze. Spammer jak chooj :|
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

ciekawa gra ale potkac innego gracza graniczy sie z cudem, chyba ze tak j jest tylko na poczatku

a druga sprawa to jakies pojebane zadania

Opublikowano

ciekawa gra ale potkac innego gracza graniczy sie z cudem, chyba ze tak j jest tylko na poczatku

a druga sprawa to jakies pojebane zadania

chyba gralismy w dwie inne gry...jak mowisz, ze spotkac innego gracza graniczy z cudem xD

co do tematu to gra ma swoj klimat, podobna do wowa, ale wow jest od niej duzo lepszy, ale to dlatego, ze wole zaplacic juz te 6 dych i grac sprawiedliwie, ze kazdy gracz jest rowny, a nie jak w RoM kupujesz diasy jestes duuuzo lepszy od tego co nie placi.

PS troche minelo czasu od ostatniego posta xDDD

Opublikowano

Grałem. Nie polecam darmowa podróbka WoW'a.

1. Nie opłaca się grać.

2. Nie wiem czy jest podobne, gdyż nie grałem w Wow'a.

3. Pierwsze lvl'e idą dość szybko, potem trudniej.

Ale jest kilka minusów:

- instalka waży 6 Gb

- jak dla mnie za mało expienia

- za dużo tych wszystkich opcji (jakieś rzemieślnictwo i huje muje dzikie węże)

- jak dla mnie zbyt "cukierkowa" grafika

- mało ludzi

Plusy:

- ładna grafika

- yyyy.... CZEKOLADA :D

Nie mam więcej plusów.

Co do wymagań: Na moim Celeronie D 2,9 GHz, Radeonie x550 (256 RAM), 2GB RAM chodziło na max detalach i było fajnie.

To jest moje zdanie, więc możecie się sprzeciwiać mojej opinii, ale nie mam zamiaru się z kimś o to kłócić :)

Opublikowano

Grałem. Nie polecam.

WoW dla ubogich.

Wolę dać te pare dych na miesiąc niż napierdalać forsą za mikropłatności.(mikstura expa, dodatkowy drop, zielononiebieski jaszczur z superbuffem na 14 dni)

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Totalna podróbka Wowa która w żadnych detalach mi się nie spodobała grałem w ROM ale tylko 10 min ^^

Opublikowano

Ja pograłem chwilke i nie podoba mi się w wowa nie grałem więc niewiem jak jest podobna ale mi do gustu nie przypadła polecam ci nie grać w nic i wyjść na dwór :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jak to ktoś powiedział :

Prawdziwa gra zaczyna się od 10 lvl-a.

Do tego brawo archeolodzy.Odkopaliście temat z 2009 roku!

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Grałem w to do 24 poziomu i 21 subklasą więc troszeczkę o grze wiem. Co do społeczności, wszyscy chętnie Ci pomogą w zrobieniu rajdu czy instancji ale support ze strony twórców jest porażką, częste lagi po updatach czy niezlikwidowane bugi z poprzedniego. Odradzam grę mimo wszystko, ale to już zależy od Ciebie.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

@Nieves

-.-

W każdej grze po upadatach są lagi ,każdy ściąga więc i są lagi.

A co do bugów - pokaż mi grę w której za każym upem są zlikwidowane bugi z "poprzedniego".

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

pvp podobne do wow'a? proszę nie porównuj mi tego gówna do wow'a, k?

twórcy chcieli być fajni podrabiając wow'a, no cóż, nie wyszło im to.

gra ma coś takiego jak item shop, płacisz = jesteś lepszy. nie dzięki

i pozatym, jak już gra jest po polsku = dużo polaków = wielkie gówno.

tyle ode mnie :)

@edit

A co do bugów - pokaż mi grę w której za każym upem są zlikwidowane bugi z "poprzedniego".

World of Warcraft? (mowa tutaj o globalu ofc.)

Opublikowano

@Nieves

-.-

W każdej grze po upadatach są lagi ,każdy ściąga więc i są lagi.

Moje zdanie jest takie a nie inne, Frogster po prostu daje ciała z update'ami, a nowe updaty przynoszą nowe bugi, dodaj sobie te które nie są naprawione etc. Frogster w ogóle nie interesuje się naprawą bugów wywołanych przez updaty.

Oby TERY tak nie zniszczyli, bo RoM to dobra gra, ale administracja jest lekko mówiąc do dupy.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...