Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot nie chce działać i informuje mnie w nieznany przezemnie sposób

RikTelner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Topic

Zainstalowałem bota , podałem najświeższe SID i wyskakuje ten błąd

errorbo.png

wersja bota angielska a numer to 5.0v . Wie ktoś jak to poprawić?

Bota którego używam wysłałem tutaj.

Dopiero potem sie szczaiłem że trzeba było dodać prefiks [Problem] przed nazwą tematu... przepraszam.

Opublikowano

to tak bug point spieprzyl cos i teraz sid chyba co 30 min sie zmienia to daltego ze duzo botow jest

Jeśli lubisz Justina Biebra to dasz minusa a jak nie lubisz to Plusa

Opublikowano

"The Invisible Bonus Boxes Codes has been changed." To jest chyba oczywiste że SID się nie zmienia ponieważ o nim w ogóle nie ma tutaj mowy. Poprostu masz starego bota, pobierz nowego bo ten ma złe kody w źródle.

Polecam UDOBot by szymon1215

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

to tak bug point spieprzyl cos i teraz sid chyba co 30 min sie zmienia to daltego ze duzo botow jest

i co że SID się zmienia ?

jeśli on ma stere kody HB, zaktualizuj bonus boxy i powinien śmigać jak nie to zmień bota, UDO jest słaby dry.gif

Opublikowano

No i wszystko pięknie przerąbiście działa :)

Poprawka... zwiedza zwiedza i odlatuje... co robić?

Widziałem tyle czerwonych kropek! Dlaczego nie bije... zaznaczyłem bij alieny i orbituj alieny... i -=[steuner]=-

Opublikowano

Nie :D... ale teraz już tak... a szkynki bonusowe? Dlaczego ich nie zbiera?

lol, a zaznaczyłeś żeby je zbierał ?!

jak nie znasz ang to ściągnij jest gdzieś na forum spolszczona wersja

Opublikowano

Jeśli używasz najnowszego UDOBota by szymon1215 to powinieneś przeczytać iż jest to błąd który zostanie naprawiony w wersji 5.2.8 by szymon1215, narazie możesz tylko zbierać boxy.

@EDIT

Może najpierw podaj jakiego bota używasz...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

5.2.7UDO tego przez niejakiego szymona...

PS : Zmieniam zdanie... zbiera szkrzynki.

Co za cholera piana 10 minut działa już mam 1210 uri ... asz to pijak :D... szymon jak to czytasz to napisz bez sensownego posta dam Ci super komentarz za bota...

Opublikowano

Jest jeden problem... mianowicie nie mam co robić :D... co wy robicie jak wasz bot zbiera?

sramy, nie spamuj i nie doubluj...

a po za tym po huj ja karmie trolla. -.-

dawać mi minusy..

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

5 minut 270uri zajefajnie!

I mały problemik , w Ustawienia>Timer , gdy wstawie fajke w kwadrat i chce napisać jak długo ma pracować to pole tekstowe dalej jest nieaktywne i nic tam nie można własnego wstawić... jak to wstawić?

A propo tego "orbitowania" on orbituje perfekcyjnie? Czyli nie ma możliwości trafienia przeciwnika do statku?

Opublikowano

Jest jeden problem... mianowicie nie mam co robić :D... co wy robicie jak wasz bot zbiera?

zaczynam się zastanawiać ile masz lat ....

ja biegam do okolą pokoju, później po suficie, na końcu podpalam bąki , sprawdzony sposób !! bot wtedy zbiera szybciej serio !

Opublikowano

Właśnie. Jak nie masz co robić to idź spać , pograj w gry, idź na dwór, idź się wymyj podpachami itd. ;p

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano
:D... lat mam 14... i nie pierdol... nie pal bąków bo możesz wywołać samowystarczalną tytyne. I co sie dziwicie , cały wolny czas spędzałem przy DarkOrbit a teraz jak ten super bot śmiga to co mam robić?
Opublikowano

Kurwa nie jestem idiotą! Mówcie do mnie jak do człowieka a nie jak do dziecka! Mózgi z waty cukrowej macie czy co! Jak jesteście tacy dorośli to może pokażecie a nie zachowujecie sie jakbyście byli o połowi młodsi odemnie!

Opublikowano

Kurwa nie jestem idiotą! Mówcie do mnie jak do człowieka a nie jak do dziecka! Mózgi z waty cukrowej macie czy co! Jak jesteście tacy dorośli to może pokażecie a nie zachowujecie sie jakbyście byli o połowi młodsi odemnie!

A piszesz jakbyś był idiotą ^^

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja hoduje kaktusa i bot wtedy dziala.

A na serio:

Nie prosil cie zeby go pohustac na hustawce?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zaktualizuj boxy, przeciez sam bot cie o tym informuje, chyba ze to ten co musisz czekac az koles wrzuci Boxy na serwa.

Wtedy nic nie zrobisz.

Opublikowano

Właśnie. Jak nie masz co robić to włącz przeglądarkę, odpal darkorbit, i sam zbieraj sobie skrzyneczki :P ;D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...