Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Walhalla MC [Dedyk] [Surv]

darkeye1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ram: 8GB

System operacyjny: Microsoft Windows XP Professional SP3 32Bit (x86)

Hahahahahah. Wpadłeś. Nie kłam już więcej.

System 32bitowy niestety nie obsłuży "twojej?" ilości pamięci ram. Więc popraw w nazwie tematu na 3.3 GB.

http://en.wikipedia.org/wiki/RAM_limit

Procesor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz

Procesor bardzo słaby. Będzie się dławił serwer przy 15 osobach.

Łącze internetowe: 20 MB

Masz łącze 20mbit ? Ciekawe, ale 20/20mbit czy 20mbit/512kbps? Pokaż speedtest. Jeśli to drugie to utrzymasz może z 10 osób...

Przy 50 graczach łącze jest zużywane w granicach 10-20mbit UPLOADU/s.

Ilość Slotów: 100[Testowe]

Ładny chwyt reklamowy, ale ja chcę zobaczyć 20 osób bez lagów tam u ciebie.

Serwer otwarty [Tymczasowo]

Od Poniedziałku do Piątku od godziny 14.30 do 02.00

oraz Weekendy[Praktycznie cały dzień]

Czyli to kolejne kłamstwo, że dedyk.

Jeżeli chcecie dalej grać u tak bardzo profesjonalnego człowieka który was będzie oszukiwał przy każdej okazji to zapraszam na ten serwer. Nada do tego się bardzo dobrze.

Tymczasem zapraszam na serwer MineMania- tam przy 100 osobach nie ma lagów! nie wierzysz? przyjdź i zobacz!

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano
Jeżeli chcecie dalej grać u tak bardzo profesjonalnego człowieka który was będzie oszukiwał przy każdej okazji to zapraszam na ten serwer. Nada do tego się bardzo dobrze.

Tymczasem zapraszam na serwer MineMania- tam przy 100 osobach nie ma lagów! nie wierzysz? przyjdź i zobacz!

Z ciekawości pograłem sobie chwile na serwie, z rana spoko 14 osób online zero lagów i dość przyjemnie ^^

Następnie wbiłem o 14.00 już tak kolorowo nie było 28 online i lagi. Sam jestem ciekawy kto tu kłamie. My bynajmniej piszemy prawdę jaki mamy obecnie sprzęt.

A jeśli macie dedyka to radzę zmienić serwer bo laguje. I nawet nie wmawiaj mi że to mój komp lub łącze mam kiepskie bo wlazłem na inny serw gdzie gra 40 osób online i tam wszystko płynnie chodziło zero lagów.

Fakt dedyka jeszcze nie mamy, ale to błąd mój bo miałem wpisać non-hamachi a wpisałem dedyk. Na dedyka zbieramy pieniądze.

Póki co było u nas 22 osoby online i lagów nie było więc nie wiem do czego tu pijesz.

Z tymi ramami masz racje, ja robiłem tylko reklamę, nie pomyślałem o tym w trakcie tworzenia. Gdyż tylko kopiowałem dane które zostały mi dostarczone.

Bardzo ładną reklamę swojego serwera zrobiłeś, no nic tylko pogratulować chamstwa.

Poza tym macie przemiłą administracje. Admini straszą banem jak tylko się wejdzie na serwer. (jak chcesz dam Ci ss rozmowy z Joriom;P)

Nie wspomnę już o tym, że wasz serwer to niby surwiwal a moderatorzy równają teren graczom oraz co chwile zmieniają pory dnia na dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...