Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy let's player !

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem nowym let's playerem i mam do zaprezentowania mój kanał , w którym będą let's play'e z różnych gier teraz obecnie są z Minecraft oraz Assassin's Creed Brotherhood.

Zapraszam !!!

http://www.youtube.com/user/PatrykGOLD?feature=mhee

Z minecrafta planuję konkurs dla każdego subskrybenta !!! W 2 odcinku macie to mniej więcej przedstawione. Więc subskrybujcie !!! Konkurs odbędzie się już za niedługo około 1 tyg do 2 zależy ile osób zasubskrybuje MOŻE NAWET JUTRO !!!

A oto moje filmy (będzie ich więcej już dziś najprawdopodobniej dojdą 2/3):

http://www.youtube.com/watch?v=NI6PQ3mraf4&feature=channel_video_title

http://www.youtube.com/watch?v=BaAEH_2Jr9k&feature=relmfu

Nie mogę wstawić jeszcze 1 bo jest jakiś błąd za dużo medii !!! 2 odcinek minecrafta jest na kanale !!

Opublikowano

Trzeszczenia nie umiem naprawić ... Głos każdy kiedyś przechodził taki wiek i miał taki głos więc się nie czepiaj...

Opublikowano

Trzeszczenia nie umiem naprawić ... Głos każdy kiedyś przechodził taki wiek i miał taki głos więc się nie czepiaj...

Tal więc po co się za to bierzesz z takim głosem? Nikt Ciebie oglądać nie będzie a znajdzie się tylko paru hejterów więc lepiej daj sobie spokój.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Niby czemu ? Mam do tego chęć i ambicje . Przeszkadza Ci mój głos ? Nie oglądaj ... Każdy taki mądry a 3/4 z was nie ma odwagi czegoś takiego zrobić...

Chciałbym zaprosić do subskrybcji jeżeli będzie ich wystarczająco dużo zrobię konkurs na orginalnego minecrafta MAM JUŻ 3 gift code !!! 1, 2 i 3 miejsce dostaną właśnie po 1 gift code !!!

Weteran
Opublikowano

O kurna. Jakie trzeszczenie. Minęło 10 sekund i wcisnąłem alt+f4, bo myszka się zacięła. Kup dobre mikro, ogarnij trochę i nagrywaj. Pozdro

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Mikro zmieniałem już 3 razy ... Nic to nie dało.

A co do konkursu on naprawdę jest ... Mam 3 gift code ... Mam też na to chęci... Lecz nie mam widzów dla kogo mam konkurs robić ?? Dla siebie ?

Opublikowano

A ty kuźwa zrozum ze nie których denerwuje piszczenie dzieciaków które na dodatek pyskują !

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie a jeżeli nie przyjmujesz krytyki to po co robisz let's play ?

Opublikowano

Przyjmuje krytykę ale no bez jaj mówię wam tylko, że każdy ten wiek przechodził prawda ? Denerwuję Cię to ? Pokaż co ty nagrałeś ;/ Nie oglądaj moich serii ...

Opublikowano

Dzięki bardzo spodobała mi się twoja wypowiedź. Jedyny choć młody, dojrzały emocjonalnie ...

Trzeszczenia nie wiem jak naprawić testowałem już łącznie 3 róże mikrofony i nadal to samo ;/ Nie mam pojęcia co zrobić ...

Opublikowano

Dostałeś już wcześniej ode mnie suba. gdybyś poprawił micro... nie miał bym żadnych zarzutów.

A patrzałeś jaki jest głos z innym micro?

Opublikowano

z czsem sie poprawi. też nagrywałem na próbe let's playa, na początku było beznadziejnie a potem całkiem dobrze 5 widzów przy 6odc.

Nie powinno sie go tak zniechęcać.

Opublikowano

Dzięki za komentarze ... Let's Play będę nadal nagrywał... Nie zniechęcę się ...

Ps. Rozwiązałem problem trzeszczącego mikrofonu !!! Dzisiaj nowe odcinki z Assassin's Creed'a oraz minecrafta.

Opublikowano

A ja znowu widze texuty od Jjaya .. hmm który to raz ? już nie liczę -_-

Nawet nie oglądałem bo po wypowiedziach widze że nie ma co oglądać . niedam ni plusa ni minusa

Opublikowano

Texturki Jjay w 3 odcinkach ... Zapraszam do oglądania !!!

Co do tekstu końcowego to chyba nie jest jakieś zgapione ? Co mam mówić nie subskrybujcie nie oglądajcie i spier******** ??? XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...