Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam serwer Minecraft na pukawka.pl. Wczoraj wgrałem jakieś tam plug-in'y i modele, ale gdy połączyłem się do gry i jak bilem np. w ziemie to nic nie wylatywało i po sekundzie wracało do poprzedniego stanu. Pomyślałem OK może się ładują, ale gdy dziś połączyłem się to było tak samo. Wiecie może dlaczego tyle trzeba czekać? jakiś bug? Można to jakoś przyśpieszyć? Proszę o pomoc :) Dodam jeszcze, że to wersja Beta 1.5_01.

Edytowane przez maciek0201
Opublikowano

Rozwalałeś na spawnie te klocki ? jeżeli tak jest możliwe ze jest tam ustawione spawn protestion (czy jakoś tak)

w server.properties w spawn-protection zmien np na 2 (domyślnie jest 16 )

Opublikowano

To mod Singiel Player Commands. A dokładniej to komenda "instantmine" , którą użyłeś na singlu. Wyłącz ją i wejdz na serwa.

Liczę na plusa.

1291495354-U115053.png

Mój internet . :

1441719512.png

Opublikowano

Ale na innych serwerach tak nie mam. To raczej jest wina po stronie serwera, ponieważ mój kolega ma tak samo. I nie wiem, o co chodzi z tą komendą jakbyś mógł, to wytłumacz jak ja wyłączyć. Z góry dzięki.

Opublikowano

Jakiego masz kompa? Może przez to, że jest za słaby to masz lagi. Sprawdź też czy w tych pluginach nie masz czegoś takiego jak worldguard i czy on tego nie blokuje.

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...