Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chrome Vs opera

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która przegl?darka lepsza?

• Opera
      26
    • Chrome
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja uzywalem opery to pamietam tylko zle historie z zwiechami i wolnym internetem ale to byly jej poczatki. Chrome jest za bardzo "macowaty" i szpiegujacy zostaje przy firefoxie.

wakow9.png
Opublikowano

FF, IE FTW! Chrome jeszcze OK, ale wolę opere.

Używam jej już ponad rok i nie jestem zawiedziony. Chyba wygodniejszej i sprawniejszej przeglądarki w życiu nie używałem.

Żadko się zawiesza, jest dosyć szybka, ma ogrynalny wygląd i jest poręczna :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Chrome zabiera dużo mniej pamięci i pod tym względem bije inne przeglądarki na głowę.

Firefox 4 to już totalna porażka. Czasami przy przesyłaniu filmu na yt zabierała ponad 2GB pamięci -.-

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Chrome o wiele lepsze.

Mam ja od roku i nie mam do niej zastrzeżeń .

Co tyczy się Opery czy Firefoxa irytował mnie tam komunikat"Brak odpowiedzi" lub po prostu stronki lądujące się po 5 minut -_-

9368_gold.png

Opublikowano

@I Hate You: Chrome ma kilka procesów które zabierają łącznie tyle samo co inne przeglądarki...

Poza tym sam to raczej wina kompa, a nie przeglądarki, u mnie ff pięknie działa odkąd go ściągnąłem... nawet lepiej od 3.6

@omek: to raczej wina twojego łącza, a nie przeglądarki -.-

@top: Zdecydowanie opera. Ładniejszy wygląd i w ogóle... Jedyny + chrome to to, że gdy się zawiesi karta, to cała przeglądarka nie idzie za nią, ale niestety Google lubi podglądać ludzi...

1280314365-U1.png

Opublikowano

W moim przypadku Chrome chodzi 10 razy szybciej niz Opera :P Opery uzywalem okolo roku, a teraz od 6-7miesiecy uzywam Chrome i jestem zadowolony :P

Opublikowano

Temat był ... Close <_< :

http://www.mpcforum.pl/topic/276789-najlepsza-przegladarka-%3B/

Opublikowano

Hmm jak byś nie zauważył to tam są te oraz jeszcze inne ....

Jestem za Chrome

Opublikowano

Opera sto razy lepsza od innych pseudo przeglądarek takich jak chrome. Mogłeś zrobić ankietę vs Fiefox albo chociaż go dodać ^_^

Opublikowano

Mam dosyc starego kompa(ale tez bez przesady :D) a takze neta ;p ( 2mb ) i ze wszystkich przeglaaderek, ktore miałem a w tym była wlasnie opera i chrome to najszybsza jak dla mnie jest chrome. I na nią stawiam ;)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Opera sto razy lepsza od innych pseudo przeglądarek takich jak chrome. Mogłeś zrobić ankietę vs Fiefox albo chociaż go dodać ^_^

Lol. Teraz dojebałeś. Opera dlaczego niby lepsza? Dlatego, że mniej bezpieczna i wolniejsza?

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...