Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Darmowe konto na darkorbit

Admin_Skorpel

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Serw?

Moze do war toola by sie przydalo :D

Opublikowano

zasada nr 1

Nie dawaj niczemu NoobKillerowi, tak samo jak on nam nic nie daje.

zasada nr 2

Nie dawaj żadnemu pro graczowi który ma fullkę czy coś, bo on i tak nie będzie na tym koncie grał.

Daj jakiemuś nowemu :)

Najlepiej na oficjalnym forum.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

zasada nr 1

zasada nr 2

Nie dawaj żadnemu pro graczowi który ma fullkę czy coś, bo on i tak nie będzie na tym koncie grał.

No comment :P

Nic nie daje, a ty co takiego dales ostatnio? No pochwal sie.

Ja wrzucilem wartoola, bota do GG za free (usuneli temat za reklame, ale piszcie na steam to dam), secure, i inne.

A ty? Wlasnie, to sie nie odzywaj. A jak bys sie znal na grze to bys wiedzial, ze wymiana kont na oficjalnym forum jest zabroniona!

Opublikowano

Skorpel, mi możesz dać na darkorbicie jestem słaby, długo nie grałem jestem jakby nowy w tej grze.

Jak by co Pisz na PW

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

zmieniło sie mam do dania 13lv 6lf3 server polska 2 słaby statek yamaato czy jakos tak

A i za darmo dam

Pomogłem do daj + Pozdrawiam Skropel

Dasz mi? Na tym koncie jest więcej lf3 niż mam. Ja mam tylko 1 z osiągnięć, same MP1 i statek Nostromo

PS:Naprawdę zadowolę się bardzo z tego konta :)

Opublikowano

No comment :P

Nic nie daje, a ty co takiego dales ostatnio? No pochwal sie.

Ja wrzucilem wartoola, bota do GG za free (usuneli temat za reklame, ale piszcie na steam to dam), secure, i inne.

A ty? Wlasnie, to sie nie odzywaj. A jak bys sie znal na grze to bys wiedzial, ze wymiana kont na oficjalnym forum jest zabroniona!

CTD to twoj daaawny znajomy dziwko ;)

Opublikowano

@3edawd3243reds - skad to mozesz wiedziec? Jestes jego kolega ? A moze bratem? Hah... Nie spamuj lepiej

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

zmieniło sie mam do dania 13lv 6lf3 server polska 2 słaby statek yamaato czy jakos tak

A i za darmo dam

Pomogłem do daj + Pozdrawiam Skropel

Mi możesz dać. ;d

Opublikowano

Japa koniu

Minus ;)

A co do tematu to nie oddawaj nikomu, może być tobie kiedyś potrzebne...

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

CTD to twoj daaawny znajomy dziwko ;)

Wiem, to multikonto Maggot666.

I pytam sie niby czego on dokonal skoro tak pisze ze ja nic nie wrzucam...

Opublikowano

Ja byłbym chętny ponieważ mam zamiar zacząć grę w dark orbit bez cheatowania ;D

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

zasada nr 1

zasada nr 2

Co do tej zasady nr.1 znam NoobKillera od ponad roku gralismy razem na garenie i wiem że jak coś ma to nigdy nie bedzie skapil. Full elite 14 lvl oddal kumplowi za darmo. A ty siedzisz i czekasz az cos pomocnego wrzyci aby sie podniecic ze masz bota i go zgnoic ze daje noobom boty. Typowa pijawka

sygna.jpg

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Co do tej zasady nr.1 znam NoobKillera od ponad roku gralismy razem na garenie i wiem że jak coś ma to nigdy nie bedzie skapil. Full elite 14 lvl oddal kumplowi za darmo. A ty siedzisz i czekasz az cos pomocnego wrzyci aby sie podniecic ze masz bota i go zgnoic ze daje noobom boty. Typowa pijawka

Wiesz, gdy cos jest w 100% zajebiste, to zdarza mi sie nie podzielic, ale to z ogolem, a z kumplami z reguly sie dziele :P

Rekrut
Opublikowano

Wiesz, gdy cos jest w 100% zajebiste, to zdarza mi sie nie podzielic, ale to z ogolem, a z kumplami z reguly sie dziele :P

Tak kurwa a gdy wrzucilem twojego zajebistego cracka na forum to musiales mnie bloknąć na gg.

jestes konfidentem i skonczonym zerem u mnie nie masz szacunku pizdo.

Gdy Evil napisal tuta skad sciagnac cracka do ibota to też kurwa nakablowales na niego

uwazasz sie za lepszego egoisto ?

teraz zglaszaj sobie ten post ale chuj mnie to obchodzi skoro z niewiadomych powodow mozna dostac bana na tym jebnietym forum

tak kurwa, no lajfie w tym dziale i czekam na bota do tej gry taa?

To sie grubo mylisz szmato.

Majac do wyboru gre na golcu FS z 11 lf3 zrezygnowalem.

nie bede wiecej gral w darkorbit

w ogole mozna to cos nazwac gra ? bardziej skarbonka

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Tak kurwa a gdy wrzucilem twojego zajebistego cracka na forum to musiales mnie bloknąć na gg.

jestes konfidentem i skonczonym zerem u mnie nie masz szacunku pizdo.

Gdy Evil napisal tuta skad sciagnac cracka do ibota to też kurwa nakablowales na niego

uwazasz sie za lepszego egoisto ?

teraz zglaszaj sobie ten post ale chuj mnie to obchodzi skoro z niewiadomych powodow mozna dostac bana na tym jebnietym forum

tak kurwa, no lajfie w tym dziale i czekam na bota do tej gry taa?

To sie grubo mylisz szmato.

Majac do wyboru gre na golcu FS z 11 lf3 zrezygnowalem.

nie bede wiecej gral w darkorbit

w ogole mozna to cos nazwac gra ? bardziej skarbonka

Forum nie popiera piractwa, ja jedynie pilnowalem regulaminu :)

Nie podoba sie? Wypierdalaj na inne forum.

Blocklem na GG, bo uznalem ze z takim idiotom szkoda gadac, bo ty lizodupie,

kazdemu lizesz jak cos chcesz, a potem mowisz spierdalaj. Od ciebie sie nauczylem :)

Ps. Raport za multikonto.

Rekrut
Opublikowano

Podaj przykłady kretynie.

I nikt ci nie każe pilnować regulaminu.

W szkole też tak robisz? widzisz że kolega jara szlugi to biegniesz do dyrektorki i zgłaszasz go? czy ty kurwa niepoważny jestes?

Multikonto?

Banuja bez powodu to co mam robic?. Probowalem sie dowiedziec za co dostalem bana na CTD ale chuj sie dowiedzialem. Na Maggocie tez ban. Wykurwiaj, bede mial kont tyle ile bd chcial, nie twoja sprawa pizdo.

Opublikowano

jak byś miał jakieś konto troszke rozwiniętę na pl2 był bym wdzięczny jak byś mi je dał ponieważ chciał bym pograć z kolegą ale szkoda mi kasy wydawać na tą grę od czasu do czasu owszem ale nie ciągle a ta gra wymaga żebyś codziennie w nią inwestował jak coś pisz gg 9128385 albo tutaj na pw

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...