Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][1.7.3] Mix texture by Trenx95 (WindKing)

WindKing

64x / 32x  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam stworzy? równie? mix tekstur 64x/32x ???

• Tak
    • Nie
    • Jestem Creeperem, nie mam r?k i nie mog?em trafi? w Tak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No no :D Bardzo fajne, tylko, że ostatnio jak wgrałem 128x128 to mi minecraft się wyłączył, pewnie za słabego kompa mam.

jLRw2A6.png

Opublikowano

Reszta oprócz koloru inventory mi się bardzo podoba ale może jak pobiorę i wgram to się do tego przyzwyczaję :) ale po za tym textura jest bardzo ciekawa ;)

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif

Opublikowano

Kolor INV jest inny niz na tym filmiku który widać w 1 poście. Postaram sie zrobić Screen lub nagrać prezentacje wyglądu textur w czasie rzeczywistym v1.3 ponieważ ten filmik przedstawia te teksturki w wersji v1.0

Pozdrawaiam Trenx95.

Opublikowano

Jeżeli pisze się ze są niedociągnięcia to wypadałoby napisać jakie żeby można to poprawić... Ale jeśli nie wiem co jest nie tak to jak mam to poprawić? ;x

Opublikowano

Powiem szczerze mi sie nie podobają :D

Jeżeli screen jest aktualny to nie podoba mi sie ;D

Sorki ; P

Jeżeli to MIX to mógłbyć ładniejszy ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Odświeżam

Wiem że wcześniej pisałem że przystosuję tekstury pod 1.8 ale patrząc po tych szybkich aktualizacjach zmieniłem jednak zdanie i zaktualizuję tekstury dopiero gdy wyjdzie wersja 1.9 ponieważ uważam że nie ma to sensu jeżeli zaktualizuję tekturki teraz a za tydzień wyjdzie 1.9 i znowu będę musiał je aktualizować... Co prawda ja już mam trochę przerobione pod 1.8 ale to tylko takie moje testy na razie nic ciekawego i w cholerę bugów więc nie będę jej tutaj dawał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...