Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PET 10 Już JEST!

pltomek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj możemy prowadzić dyskusje na temat zalet i wad P.E.T 10, w związku z tym że wyszedł moje pierwsze pytanie: Czy warto w niego inwestować te 50k uridium?

Proszę o nie zamykanie tego tematu.

Opublikowano

Jeśli masz fe i bocisz po nocach, to czemu nie? Zbierać na niego będziesz jakieś 2 dni (jesli bot się obija ^^ )

Chociaż jak narazie ja wolę wydać uri na rsb, emp i inne bajery.

Opublikowano

Powiem ci tak:

Jeśli latasz na mapki bitewne i masz FE to przyda ci się P.E.T do pomocy, jeśli nie to ci się nie opłaca, ja sam już bym wolał wydać te 50k urki na 5 laserów LF3 albo osłonki

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie znikneły ale mi wszystkie wyjabło (dodatki, osłonki i lasery) do hangaru i musiałem przenosić na nowo ^^

a na peta szkoda mi tej urki, lepiej w PP cisnąc niż w peta, może kiedyś ....

Opublikowano

Ja juz 50 PP mam...wszystkie designy za 250k mam ( te za 115 zl tez..) 3 hale mam..wiec moge sobie pozwolic na kupno PET'a :) W koncu...kazdy laser w walce sie liczy :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Hieh, no ja sobie wlasnie nazbieralem, i uznaje ze wole wartoola, ale kupie dla szpanu :P

Opublikowano

wlasnie ta zmiana w hangarze troche wkurwia myslalem ze jest wszystko ok jak zawsze lecena niewidce na 3-7 rozwlaic pare krych a tu guwno wale po 1k i mam 20k oslony mnie jakis gol rozjebal benznadziejnie

Jeśli lubisz Justina Biebra to dasz minusa a jak nie lubisz to Plusa

Opublikowano

no nieźle wiedziałem ze ktos otworzy nowy temat bo PET jest i to taki wielki powód :angry: nie wystarczyło w starym temacie napisac

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Możnaby jeszcze dodać, że za każdy slot zużywa o 1 więcej pali wa na minute. Na 10lvlu przy max slotach w ciągu godziny na paliwo trzeba będzie wydać 960 uri :)

Opublikowano

No cóż ale coś za coś. Ja sobie go kupie, bo dobrze, że kamyki zbiera a mam tam coś misji co prawda mam już golca FE ale to zawsze szpan^^ xD

Opublikowano

Według mnie wprowadzenie PETów to kolejny wielki błąd BP, nie jest to pierwszy i też pewnie nie ostatni błąd, z tego co zauważyłem to ilość osób online codziennie zmalała z chyba 10k na 3k więc chyba nie tylko według mnie jest debilne to co zrobili.

Opublikowano

gdzie ty miałeś 10k online??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Według mnie wprowadzenie PETów to kolejny wielki błąd BP, nie jest to pierwszy i też pewnie nie ostatni błąd, z tego co zauważyłem to ilość osób online codziennie zmalała z chyba 10k na 3k więc chyba nie tylko według mnie jest debilne to co zrobili.

pewnie że to debilizm, fajnie że rozwijają grę, ale szli by raczej w kierunku nowych map, alienów, nowymi statkami też by nikt nie pogardził, a nie kurwa w jakieś debilstwa jak PET, czy PP, teraz golec FE z PET'em FE i w sekundę po Tobie , no super kuźwa ^^

Opublikowano

pewnie że to debilizm, fajnie że rozwijają grę, ale szli by raczej w kierunku nowych map, alienów, nowymi statkami też by nikt nie pogardził, a nie kurwa w jakieś debilstwa jak PET, czy PP, teraz golec FE z PET'em FE i w sekundę po Tobie , no super kuźwa ^^

Zgadzam się, od początku DO są tylko te głupie statki jak Goliath czy Vega, które mają mało HP, mogli by zainwestować w jakiegoś nowego grafika który by się zajął zrobieniem nowych alienów i statków, a nie dodają nowe rzeczy dzięki którym gracze będą ich opuszczać. Jestem ciekaw kto jest odpowiedzialny za te wszystkie nowości, pewnie jakiś 10-latek który myśli że dzięki nowym rzeczom będą mieli playerów. Jakbym miał dostęp do ich firmy i znał niemiecki to bym im pewnie nagadał o tych wszystkich Nowościach.

Opublikowano

Zgadzam się, od początku DO są tylko te głupie statki jak Goliath czy Vega, które mają mało HP, mogli by zainwestować w jakiegoś nowego grafika który by się zajął zrobieniem nowych alienów i statków, a nie dodają nowe rzeczy dzięki którym gracze będą ich opuszczać. Jestem ciekaw kto jest odpowiedzialny za te wszystkie nowości, pewnie jakiś 10-latek który myśli że dzięki nowym rzeczom będą mieli playerów. Jakbym miał dostęp do ich firmy i znał niemiecki to bym im pewnie nagadał o tych wszystkich Nowościach.

wierz mi, nie Ty jeden :D

nowości są tylko dlatego ( i oczywiście kosztują w chu* urki) ponieważ oni liczą tylko na zysk a w dupie mają przeciętnych graczy , długo nie będzie nowych statków czy alienów bo to się IM nie opłaca dry.gif

jeszcze mógłbym ich dalej powyklinać ale szkoda mi nerwów ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...