Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Usunięcie komend z KamerModa!Całkowicie!

mirek1717

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to sobie użyj czystego klienta... a nie moda pod server ...

Ok,ale potrebuje żeby mogło się handlować +1kkk na handlu i shopie a próbowałem na cliencie metin2010 a tu nic,dalej nie można handlować.....napiszesz jak?

Opublikowano

Podmień plik root na inny

Jasne,w Modzie jest ponad 20 serwów wpisanych w root , a w metin 2010 cliencie tego nie czyta jak usunąć komendy z tego moda?

Opublikowano

Nie łatwiej bd Ci zrobić jakoś te funkcje niż usuwać wszystkie ???

A Kamer jak wgrać te komendy niektóre do clienta?

I jeszcze jak wrzucić żeby można było na handle i shop dawac +1kkk , korzystałem z poradnika na MPC ale nic nie daje...

Opublikowano

Szczerze to nie wiem zapytaj kamera może na pw lub gg choć trudno bd go złapać.

Lub kogoś innego znającego się na tym ...

Opublikowano

Szczerze to nie wiem zapytaj kamera może na pw lub gg choć trudno bd go złapać.

Lub kogoś innego znającego się na tym ...

A znasz kogoś innego ?Znającego się na tym?

Opublikowano

Nie znam ale możesz spróbować wypakować te pliki moda 2010 sf do pustego folderu .

Popatrzeć pomyśleć co i jak rozpakować poszukać różnic między czystymi plikami z mt2k10 ale to bd trochę roboty ale jak masz determinację to może dasz radę . :)

Ale sądzę iż zapytać się Kamerka bd szybciej because nie znam nikogo zbytnio kto się bawi w tego typu rzeczy a Kamer to Master MPC w tym . ;]

Opublikowano

Nie znam ale możesz spróbować wypakować te pliki moda 2010 sf do pustego folderu .

Popatrzeć pomyśleć co i jak rozpakować poszukać różnic między czystymi plikami z mt2k10 ale to bd trochę roboty ale jak masz determinację to może dasz radę . :)

Ale sądzę iż zapytać się Kamerka bd szybciej because nie znam nikogo zbytnio kto się bawi w tego typu rzeczy a Kamer to Master MPC w tym . ;]

Ok pobawię się sam w tych plikach dopóki Kamera na GG nie złapie:)

Opublikowano

Nie mam możliwości sprawdzenia tego, bo czasu zbytnio nie mam ale powinno to być to:

Root>uichat.py

Wyszukujesz:

def __SendTalkingChatPacket(self, text):

i wszystko niżej czyścisz do tekstu

self.__SendChatPacket(text, chat.CHAT_TYPE_TALKING)

self.__ResetChat()

;]

Nie mam pewności czy zadziala, bo muszę się z innymi sprawami bawić... i na pewno to nie są wszystkie funkcje bo skillhack z tego co pamiętam jest w playersettingmodule.py, wpisz skillhack i chyba sobie poradzisz :) Mam nadzieje, ze chociaz torche pomogłem. Jeśli nie zadziała to sorry, ale nie bawiłem się z tym

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Pewnie zadziała ale to usuwa tylko z czatu automatyczną wiadomośc po zalogowaniu że sa dostępnye koendy a ogólnie ich nie usuwa one działają ogólnie

Opublikowano
Pewnie zadziała ale to usuwa tylko z czatu automatyczną wiadomośc po zalogowaniu że sa dostępnye koendy a ogólnie ich nie usuwa one działają ogólnie

Usuwa działanie wpisania /hack /book etc, na czacie odpowiada game.py :)

Q4iKmxa.gif

Opublikowano
net.SendEnterGamePacket()

chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_NOTICE, "Dostepne komendy: /hack, /autopot, /whisperlevel, /chatlevel, /trans, /help, /expd, /bot, /cguild, /wspam, /buff, /pm")

chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_NOTICE, "Bind keys: F5 - konsola, F6 - multihack, F8 - bot do Zmiana Średnich, F9 - Fish Killer.")

Usuwasz

chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_NOTICE, "Dostepne komendy: /hack, /autopot, /whisperlevel, /chatlevel, /trans, /help, /expd, /bot, /cguild, /wspam, /buff, /pm")

chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_NOTICE, "Bind keys: F5 - konsola, F6 - multihack, F8 - bot do Zmiana Średnich, F9 - Fish Killer.")

i Done :)

@Down

Napisalem to samo..

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

A komendy to plik game.

Tam wyszukaj /hack i pokasuj te komendy które chcesz ;)

Ludzie mam game.py i uichat.py ale w nim nie widzę tych komend żeby były wpisane.....niema ich tam....

Opublikowano

Pliki root i locale są zawarte w pliku .bin lub .exe (Nie pamiętam) więc jeśli umiesz to rozpakuj... ja niestety nie umiem ;/

Ale musze dojśc do pliku w głównym folderze czyli .exe lub .bin tak? i go jakoś rozlpakować po to chodzi?

WIem jak go rozpakować więc nie ma problemu ....ale czy w nim będzie to jest gorsza sprawa:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...