Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy da się wgrać skina na piracie. Ludzie mówią, że nie, albo , że bd widział każdego tak jak sb, lecz jest jedna sprawa. Sam gram na piracie i kiedyś wgrało mi skina Zelde. Ja nic nie robiłem, wbiłem na serwer kolegi i sie wgrał. Po formacie komputera straciłem skina, czy można więc go jakoś wgrać??

mca.png
Opublikowano

Ściągnij Mineshaftera to jest coś minecraft tylko dzięki niemu ustalasz sobie skina jakiego chcesz i inni którzy również korzystają z tego widzą twój a ty widzisz ich.

Opublikowano

Można go wgrać,ale będziesz widział go tylko ty. Drugi sposób to Mineshafter.

1.

1.Znajdź skina którego chcesz mieć i zapisz jako char.

2.Wejdź w minecraft.jar i wejdź w folder mob.

3. Usuń plik char.

4. Wklej plik z nowym skinem.

2. Ściągnij program Mineshafter. Jest na forum. Nie umiem go obsługiwać,bo mam premiuma :)

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

@up

Hmmm Sposob na Polaka ? Ciekawe ale ... Nie zadziala ... Moze mi jescze powiedz ze jak wpisze sobie nick kogos kto ma premium to wejde na serwer premium .... To jest sprawdzane inaczej....

Jesli chodzi o MineShafter to jesli jest wgrany on na serwerze multi na ktorym grasz to wtedy na 100 % wszyscy widza skina a jak nie jest wgrany to nie wiem ;D

Opublikowano

@up tak jak wchodzisz do gry wpisujesz swój nick - tak (chodzi mi o piraty)

gdy wejdziesz na jakiś server (no-premium) będziesz miał skin osoby o tym samym nicku (a dokładniej skin której wpisaliśmy) i gotowe ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...