Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baba od niemca

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Ok ja wiem jakie mam oceny i wiem są słabe no ale był ostatnio sprawdzian z niemieckiego i powiedziała kto dostał z niego 1 to jest zagrożony na koniec roku 1

Powiedzmy ktoś ma 3 3 3 i dostanie tego 1 czyli ma 3 3 3 1 wychodzi my 2,1 czyli musi dostać 2 i czy ona może se tak zrobić że ma jedna jedyną jedynkę i dostanie gola na koniec?

Opublikowano

Nie, raczej nie. Jak ktoś ma trzy tróje (chociaż jeszcze zalezy za co), a dostanie jedną pałę to powinien mieć tą dwóje. Jak Ci postawi pałe (:D) to biegnij do wychowawcy / dyry.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

yyy.....

Nie może być tak że masz 3,3,3,1 i dostajesz na koniec 1.

Ja bym to poprawił na 3 i miał 3 na koniec. ^^

Ale jak masz takie oceny to dostaniesz 2.

Pozdro..

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Miałeś lekcje organizacyjną i zasady nauki w dany mroku szkolnym. Oprócz ogólnych prawe (i obowiązków) są też indywidualne wymogi nauczycieli. U mnie np jest typ od wosu, który stosuje tą zasadę. Kumpel tym sposobem mając oceny spr: 4,4+,1 kartk: 3,4 i odp: 4 musiał poprawić banię ze sprawdzianu aby nie dostać bani na koniec.

1644b8636667.png

Opublikowano

Wszystko zależy od wewnątrz szkolnego systemu oceniania i programu nauczania nauczyciela

Ocena wystawiona z przedmiotu nie musi być średnią arytmetyczną ocen

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jeżeli z tych trzech trójek masz jakąś ocene z kartkówki,sprawdzianu to nie powinna ci wystawić 1 no bez przesady ktoś ma załóżmy same piątki z tego dostanie 1 i nie zda -.-

Arcymistrz
Opublikowano

To nie są moje oceny moje oceny są gorsze :D

Ja podałem na tym przykładzie a te oceny były za odp spr i zd i ona powiedziała że każdy kto dostał gola z tego spr ma zagrożenie 1 na koniec roku ;/

Opublikowano

To nie są moje oceny moje oceny są gorsze :D

Ja podałem na tym przykładzie a te oceny były za odp spr i zd i ona powiedziała że każdy kto dostał gola z tego spr ma zagrożenie 1 na koniec roku ;/

Ma do tego prawo każdy nauczyciel ma własny program nauczanai i wg. niego jeżeli nie zaliczysz wybranego sprawdzianu może ci dać ndst na koniec i możesz iść do dyra i kuratorium oświaty czy gdzie tam chcesz i nic ci to nie da

s2c77Oa.png

Arcymistrz
Opublikowano

Czyli powiedzmy ze ktoś ma 5 5 5 i dostał 1 czyli ma 5 5 5 1 i twoim zdaniem ona ma prawo wystawić gola na koniec?

Moim zdanie ona tak niemoże

Opublikowano

Czyli powiedzmy ze ktoś ma 5 5 5 i dostał 1 czyli ma 5 5 5 1 i twoim zdaniem ona ma prawo wystawić gola na koniec?

Moim zdanie ona tak niemoże

Sam tak miałem i próbowałem ubjebać babę od angola u dyra ofc chuja to dało z powyższych powodów

Więc radze ci zalicz to co masz do zaliczenia przynajmniej na 2 i masz spokój zamiast pójźniejszych problemów bo mówie ci nie wygrasz

s2c77Oa.png

Arcymistrz
Opublikowano

Wiem muszę zaliczyć biole i niemiecki muszę poprawić 2 gole z niemca i 1 dwóje z bioli i gola z bioli

Opublikowano

Pamiętam jeszcze z gimnazjum jak nauczycielka z biologii miała taką zasadę :

Możesz mieć : 4,4,5,1 . Ta jedynka jest za sprawdzian a resztę ocen za aktywność i za zadania .

I jak nie poprawisz tej jedynki to ona wystawiała na półrocze czy na koniec roku 1 ; / .

Nie wiem jak z tam z Twoim nauczycielem :) bo każdy nauczyciel inaczej bierze pod uwagę oceny . Także zależy od przedmiotu .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Jeżeli masz 3.3.3.1 to zsumowanie wychodzi 10.

Dzielisz to na 4 i masz 2.5

Nie może ci postawić lufy .

Jeżeli tak zrobi radzę ci gnać do dyrka lub po prostu do pedagog .

Ona się resztą zajmie .

Chyba że masz tą lufe z klasówki .

Klasówki są najważniejsze.

Jeżeli tak to wtedy ma prawo postawić ci gola.

9368_gold.png

Opublikowano

jak ją wkurwiasz, nie pracujesz na lekcji i olewasz, to wiesz ...

chyba, że masz tak zjebany system, że zaliczasz sprawdzian z całego półrocza albo tak jest w programie.

zależy też z czego te twoje oceny.

jak są takie co mają wyjebane po tylu latach na sql, to z tego co masz niezaliczone może ci stawić laczka, typowo kartki.

za jakieś projekty 3/4/5 to tylko przykładowo uświadomienie nauczycielowi czy ci dać wyższą czy niższą ocene.

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

Ja tego nie lewam mamy pierwszy rok dopiero niemca i nic nie wiemy tak ja mam 3 za sprawdzian 4 za kartk i 1 za spr i ona chcemi mi i innym co lufe dostali postawić 1