Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Problem]Sony vegas,komputer się wyłącza podczas zapisywania filmów...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od zainstalowania Sony Vegasa 9 pro mam taki problem.Gdy zapisuje w nim obojętnie jaki filmik(filmiki min.2 minuty)w jakości HD to zapis filmu dochodzi min.2 % do 50 % i komputer sam się wyłącza... Nie wiem czemu to jest..

Jak się filmik zapisuje to naciskam żeby sprawdzić UŻYCIE CPU crtl+alt+delete potem wchodze w wydajność i UŻYCIE CPU jest na 95-100%(raz tak i raz tak)a Pamieć 1,8GB...

Czy ktoś ma lub miał podobny problem i potrafił takie coś rozwiązać?

Jeśli tak Proszę o napisanie a ja napewno postawie tego - lub + kto co woli...

Dokładniej chce wiedziecz czemu komputer się wyłącza automatycznie podczas zapisywania filmu i czy jest sposób żeby się nie wyłączał...

PS.Sony Vegasa 9pro reinstalowałem 5 razy i dalej nic...

Pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi...

Opublikowano

Parametry komputera? Prawdopodobnie masz za słaby zasilacz lub kartę graficzną co doprowadza przy dużym wysiłku do resetu ^_^

Opublikowano

yyy wiesz co? karta graficzna raczej dobra... a zasilacz to nie wiem..A jest na to sposób żeby się nie wyłączał? dzisiaj zapisywałem film co trwa 35 sekun,zapisałem w HD i gdzies 74 % było i sie wyłączył.. HELP!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...