Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film i jego waga.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem. Nagrałem sobie 13 minutowy film frapsem, obrobiłem zrenderowałem i ten 13 minutowy film zajmuje ponad 600mb. Chciałbym go wrzucić na YouTube jednak mój internet mi na to nie pozwala (za duża waga, uploadował by się straaasznie długo). I oto pytanie do was. Da się jakoś zmniejszyć wagę pliku nie tracąc na jego jakości? Film jest wyrenderowany w HD i chciałbym, żeby tak pozostało po zmniejszeniu jego wagi.

Będą + lub - jak kto woli.

y5r5.png

Opublikowano

Może nie taką samą, ale nie za bardzo jej tracić.

Nie za bardzo traci jakość = nie za bardzo mniej waży.

RAsfepN.png
Legenda
Opublikowano

Skonwertuj to formatu .3gp i do rozdziałki 128x160, będzie ważył dużo mnie, ale straci trochę na jakości.

Opublikowano

Nie za bardzo traci jakość = nie za bardzo mniej waży.

Nie do końca osama.

Jeśli masz .avi lub jeszcze jakis podobny format możesz ściągnąć Divx i Virtual Dub.

Po zmiejszeniu w Virtual dub nie straci wiele na jakości, a wielkość stanie się minimalna.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano
Skonwertuj to formatu .3gp i do rozdziałki 128x160, będzie ważył dużo mnie, ale straci trochę na jakości.

haahhahahaha XDDDDDDDDD "troche" XDDD potem sie prujecie na YT że filmiki słoikiem od ogórków nagrywacie ;d

@top

weź przekonwertuj na mp4 i rozdzielczość 640x480, takie filmy są już bardzo dobrej jakości

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Pan Up bardzo pomógł. Film sie skompresował i nie waży już tak dużo. Dziękuje wszystkim.

Do zamknięcia.

y5r5.png

Opublikowano

Sprawdź jeszcze raz wagą kuchenną ile ten filmik waży i potem spróbuj go spakować do jakiegoś pudełka.

Sprawdź jeszcze raz wagą kuchenną ile ten filmik waży i potem spróbuj go spakować do jakiegoś pudełka.

9cd5f804379a.jpg