Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

99 Fa!

setox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś mi podać link do tego edita , i na jakiej zasadzie działa. Mam namyśli to czy jest to tylko C/S czy działa w rzeczywistości oraz czy muszę mieć rozdany skill w FA.

7x - DK - BOTTING.

5x - Bandit - BOTTING.

4x - Mage(I/L) - BANNED.

Opublikowano

Odpalasz deMSwZ edytora ---> wczytujesz plik Skill.wz ---> odznaczasz wszystkie zaznaczone funkcje ---> w lewym dolnym rogu edytora jest "okienko" w którym wpisujesz "prop" z wartoscia "99" (value) ---> zapisujesz i cieszysz się swoim 99% Final Attackiem dla Łucznika/Wojownika.

99% Fa działa i zadaje normalny dmg nie jest C/S i z tego co wiem przynajmniej na warriorze jest tak ze na początkowych levelach Fa nie dość że są małe hity (105% od takiego dmg zaczyna sie Fa) to dochodzą missy co zamiast przyspieszyć spowalnia expienie. Ogólnie Fa bardzo opłaca sie maxować dmg na maxymalnym poziomie Fa wymiata wszystko xD.

@Down nawet nie chyba xD Weź sobie zrób mpCon i Hpcon użyj SB na warriorze i zobaczysz ze Fa bedzie zadawał dmg :)

Opublikowano

@Up

Fa jest c/s .

Przepraszam, chyba się pomyliłem.

Można usunąć ten post.

368216.png

Opublikowano
Odpalasz deMSwZ edytora ---> wczytujesz plik Skill.wz ---> odznaczasz wszystkie zaznaczone funkcje ---> w lewym dolnym rogu edytora jest "okienko" w którym wpisujesz "prop" z wartoscia "99" (value) ---> zapisujesz i cieszysz się swoim 99% Final Attackiem dla Łucznika/Wojownika.

99% Fa działa i zadaje normalny dmg nie jest C/S i z tego co wiem przynajmniej na warriorze jest tak ze na początkowych levelach Fa nie dość że są małe hity (105% od takiego dmg zaczyna sie Fa) to dochodzą missy co zamiast przyspieszyć spowalnia expienie. Ogólnie Fa bardzo opłaca sie maxować dmg na maxymalnym poziomie Fa wymiata wszystko xD.

@Down nawet nie chyba xD Weź sobie zrób mpCon i Hpcon użyj SB na warriorze i zobaczysz ze Fa bedzie zadawał dmg :)

Określ dokładnie przyjacielu , bo do końca nie jażę , SB + Demi atakuje wszystkie mobki + 99% Fa Ownz , ale co to jest mpCon i HpCon coś związane z ilością many i hp zjadanego przez spell ? Byłbym wdzięczny za szerszy opis :)

7x - DK - BOTTING.

5x - Bandit - BOTTING.

4x - Mage(I/L) - BANNED.

Opublikowano

Ustawiasz mp i hp con 0, czyli walisz slash blastem i nie uzywa hp\mp ale nie zadaje dmg, i wali fa ktory juz zadaje dmg. expienie dla warka bez potkow ;]

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

Ma ktos TuT do tego , bo niechce niczego popsuć :D

7x - DK - BOTTING.

5x - Bandit - BOTTING.

4x - Mage(I/L) - BANNED.

Opublikowano

zrob kopie to bedziesz mial zabezpieczenie....

pozatym ladujesz skill.wz w deMSwZ odpowiednim dla twojej wersji

odznaczasz wszystko

w properties na dole w box'ie wpisujesz hpCon value:0 process all i save

tak samo mpCon

szczegolowo jest tutaj:

mpcforum.pl/index.php?showtopic=16828

Opublikowano

no dobra nie mozna

@merom

dzieki za poprawke

Opublikowano

@up

niestety nie.. wtedy expienie było by za łatwe... ;D tak jak w dawnych czasach zostawiasz bota i rano masz 60 lvl :D

Opublikowano

Cos ta metoda dzialac nie chcea gram na EMS wiec uzylem deMSwZ 211 wg. zalecenia

Da sie to jakos HaRepackerem zrobic?

Opublikowano

Jasne że się da ^^ Za chwilę napiszę co i jak.

@Kendzior może dcuje Cię dlatego ze na mapie znajdują się normalni gracze? Nie dawaj za wygraną jeśli po zalogowaniu się wywali Cię. Czasem trzeba pare razy próbować żeby się wbić na channel.

@Amigos następnym razem pisz na priva zamiast dawać sobie taki podpis :)

Więc tak po 1 musisz mi powiedzieć jaki FA chcesz mieć tzn dla jakiej profesji i broni np. Spearman Final Attack - Spear (Dlaczego? Bo każdy z tych skilli ma inne id). Następnie znając już id swojego skilla przykładowo 1300002 - Spearman Final Attack for Spear otwierasz HaRepackerem skill.wz. Rozwijasz listę skilli i wybierasz 130.img (Dlaczego? Bo to 1 człon z id skilla >130<0002) teraz klikasz na skill później 1300002 i level. Wybierasz poziom na którym chcesz miec 99% szans na Fa przykładowo 30 teraz klikasz na prop wciskasz Ctrl+M i zmieniasz na 99 zapisujesz i cieszysz się swoim Fa.

Opublikowano
@Amigos następnym razem pisz na priva zamiast dawać sobie taki podpis :)

Więc tak po 1 musisz mi powiedzieć jaki FA chcesz mieć tzn dla jakiej profesji i broni np. Spearman Final Attack - Spear (Dlaczego? Bo każdy z tych skilli ma inne id). Następnie znając już id swojego skilla przykładowo 1300002 - Spearman Final Attack for Spear otwierasz HaRepackerem skill.wz. Rozwijasz listę skilli i wybierasz 130.img (Dlaczego? Bo to 1 człon z id skilla >130<0002) teraz klikasz na skill później 1300002 i level. Wybierasz poziom na którym chcesz miec 99% szans na Fa przykładowo 30 teraz klikasz na prop wciskasz Ctrl+M i zmieniasz na 99 zapisujesz i cieszysz się swoim Fa.

Podpisu sobie nie ustawilem ^^

Zdaje sie ze juz probowalem tej metody ( i jestem pewien ze wybralem dobry skill bo probowalem tez innych rzeczy i oddzialywaly na moj fa ) ale chyba nie dzialalo. W kazdym razie sproboje ponownie, dzieki

//EDIT

Dziala :) Dzieki ponownie

Opublikowano

Rydzyk czy uwazasz mnie ze tak powiem za debila? Hmm, swoje wychaczylem i swoje wiem, dcuje mnie dlatego ze fa ma animacje sit i gdy fa sie uzywa tylko dlatego. Pozatym, czy uwazasz, ze nie wiem o tym dc jak kilka ludu na mapie uzywa svaca?

Opublikowano

Rydzyk, wpadasz poprawiasz innych a widze ze wogole nie znasz sie na temacie. fa nie bedzie dzialal z nd, jesli uda ci sie to zrobic, daj filmik na yt ;] jesli uwazasz ze dcuje go bo ktos jest na mapie kto tego nie ma, to poprostu zal mi cie..

jestes godly. najpierw obczaj temat pozniej krytykuj innych i wypowiadaj sie =]

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Bera:

5x Cleric Lukless >.>

Opublikowano

Po 1 Twój post nic nie wnosi do tematu po 2 mi to świetnie działa Amigosowi zresztą też (Ems) po 3 nikogo nie poprawiam ani nie krytykuje tylko próbuje pomóc jeśli Kendzior odebrał to w ten sposób jego brocha po 4 mówisz że nie mam racji że gdy na mapie pojawia się gracz bez hacków to się dostaje dc po chwili? to faktycznie obeznany jesteś po 4 H3Ll0

P.S Masz zamiar się teraz wypowiadać pod każdym moim postem? :>

@Down nabijaj sobie posty dalej mnie to nie bawi nie widze sensu dalej z tobą dyskutować więc nie trudź się

Opublikowano

nie tylko dopóki nie przestaniesz sie błaznic ;] od kiedy jakikolwiek hack dcuje / nie działa jak ktos Ci wejdzie na mape "Miszczu"? no delay / fa? kpisz? ;D Stary godly jestes ;] chcesz pr00f? np, wbijaj na maple ;] co do fa, noo tak działa, na ems* na gms tez działa jezeli jestes obeznany.. w co watpie. chodzi mi o nd "one" no tak, twoj post wiele wnosi do tematu ;] Jezeli chodzi o ffvacka to moze i tak, ale co do reszty.. och sure. wcale nie expilem noobow w " Family" ktorzy byli full legit ;] dcowalo mnie normalnie co sekunde xD od dzis jestes moim mistrzem ;]

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Bera:

5x Cleric Lukless >.>

Opublikowano

Panowie, spokojnie ... dla objasnienia :

99% fa <- dziala zgodnie z instrukcja Rydzyka (pod HaRepackera)

"dem" (atak 2/3 mapy) <- teoretycznie dziala bo nie robi dc, ale nic nie trafia wiec praktycznie NIE dziala

no delay <- pod animacje "sit" nie dziala (robi dc) ale mozna ustawic sobie by byl ciagle np. atak z gory (jak chyba kazdy wie - fa ma kilka roznych animacji) ktory dziala wiec to akurat by sie moglo przydac dla dk - moga sobie wybrac odpowiednia animacje pod swoja bron ("nabijanie" pod speara, atak 'z gory' pod polearma)

od kiedy jakikolwiek hack dcuje / nie działa jak ktos Ci wejdzie na mape "Miszczu"?

Kazdy ma prawo popelnic blad lub powiedziec cos niezgodne z prawda - owszem czesto po wejsciu na mape dostaje sie dc ale nie z winy fa/nd/dem tylko vacca... czemu fa mialo by dcowac po wejsciu na mape kiedy nie zostalo jeszcze uzyte?

Opublikowano

Tylko jest to proof czego? Ze smoke vacc robi dc? Chyba mnie zle zrozumiales - mialem na mysli ze robi czasami gdy sie wejdzie na mapke (login/cc) i w tym samym momecie dostaniesz od moba ktorego vaccnelo a inny powod dc to gdy bijesz moby na ktore oddzialowuje ktos inny ... no nie wiem jak to wytlumaczyc ale gdy bylem z innym hakerem na mapie i bilem jego moby i vaccowalo je do mojego spota to dosyc czesto dostawalem dc i to tyle

Opublikowano

Wiesz, ze ameryki nie odryles? I jest to Fakt, iz jak jest kila hakerow na jednej mapie to ci dc..

Opublikowano

Wiem, ze nie odkrylem ale tez nie wiem co chcesz mi udowodnic - podsumowalem fakty by rozwiazac klutnie panow

Moim zdaniem temat ukonczony

• 5 tygodni później...
Opublikowano

zrobiłem 99Fa tak jak jest napisane i nie działa:( (EMS v.053 warrior pole arm FA 4 lvl) wszystko jak w poscie 2 razy robiiłem i nie działa co jest??

Ps.

Robione herepackerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...