Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fatal error! python library file not exist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Wydałem pieniądze i założyłem konto. Włączam promt2 i mam taki error jak w temacie.. Wklejam pliki do metka 2011. Nie patchowałem go tylko zainstalowałem. Reinstall był już i to samo ciągle.. Chciałbym tak bardzo na nim pograć a nie mogę.. :( Bardzo proszę o pomoc

xxx

Opublikowano

A dokładniej do jakiego metina wkleiłeś? Miałem tak kiedyś z takim jednym privem , ale nie pamiętam co zrobiłem. W pro mt2 powinieneś mieć okienko ProMT2-Start kliknij na to i zacznij patchowanie. Potem wystarczy Uruchom grę i działa. Jak będą jeszcze jakieś problemy napisz. Spróbuje poradzić.

Opublikowano

Pobierz ich clienta, lub graj na modzie SF.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nadal nie działa... Mam klient dragona wpakowałem tam launchera z promt2 i teraz pojawia się okno i od razu się wyłącza..

xxx

Opublikowano

siemka ja tez mialem problemy z promt2 ale sciognij sobie pandoramt2 jesli prubowales przez PL a jesli tak to pobierz tom pandore i zrub wszustko tak jak na PL mi weszlo i wam tez musi ;)

Opublikowano

Metin2PL 2011 trzeba chyba spatchować przed graniem na nim na priv ;f

może przyda ci się:

http://www.mpcforum.pl/topic/358874-dltorrentmetin2pl-2010/

lub

http://www.mpcforum.pl/topic/358777-dlunikatowy-launcher-078911/

tworzyłem wczoraj serwer i też mi wyskakiwało ale mi to pomogło ;]

hevan.png

Kliknij na plusik ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...