Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam ja z kolegami postanowiliśmy nakręcić Let's Playa Minecraft pod tytułem "Przetrwać W Jungli"

Pierwszy odcinek nie wyszedł lecz 2 odcinek perfekt tylko trzeba pogłośnić filmik.

Jest bardzo dużo śmiechu ;] Zapraszam bardzo do oglądania codziennie będzie po 1 odcinku moze czasami po 2 mamy już plany na wszystko;]

Zapraszam My to robimy dla was ;]

Minecraft-Przetrwać w Junglii Odc.1 - Nie udany troszkę (Uczymy się na błędach)

http://www.youtube.com/watch?v=8ptjp7CQH98

Minecraft Przetrwać w Junglii Odc.2 - Nawet tylko troszkę cicho na początku ale pozniej juz dobrze ale i tak cicho :D

http://www.youtube.com/watch?v=KzPcjSZEjmY

Zapraszam do oglądania,subskrybowania, komentowania.

Pozdrawiam EKIPA JUNGLA :DDD

Bardzo zachęcam do oglądania oraz proszę bardzo o komentowanie tu na forum oraz na yt co robimy źle lub co można zrobić lepiej ;]

Opublikowano

Wiecie my to gramy dla zabawy , lecz teraz ja zaczne nagrywac bd lepsza jakosc i mamy kolege 1 więc powinno być ciekawie , komentujcie (nawet źle czasami) .

Opublikowano

Hmm... jest kilka błędów mianowicie kumpli nie słychać , trochę laguje i jakoś nie okazujecie "podekscytowania"... popracujcie nad tym. Życzę powodzenia , Pozdrawiam !

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !