Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc W Bf Heroes

mistrzu112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie jest link do ściągnięcia tej gry mam już założone konto. Proszę o szybką odpowiedź a najlepiej link do downloadu. Z góry dzięki

@edit

Jeszcze jedno pytanko jak uruchamiam BF tego to mi wyskakuje błąd nie wiem czemu wszystko przy ściganiu było ok.

"Nigdy nie wiadomo gdy głupi żartuje"
Opublikowano

a dostałeś już beta key? Bo najpierw zakładasz konto potem dostajesz beta key a jak już masz konto potwierdzone beta key'em to wtedy klikasz na play now i postępujesz zgodne z instrukcjami jakie tam są.

Mariuszw13.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

o ile mi się zdaje bf hero pobiera się tak samo jak Quake live

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w Quake Live grałem a tej gry nie mogę ani ściągnąć ani zagrać w nią po prostu nie wiem jak pomocy

Opublikowano

Musicie najpierw założyć konto ea po prawej stronie macie. Jak już się zalogujecie to wtedy rejestrujecie się na bf heroes i czekamy aż przyślą nam beta keya. Jak to już się stanie aktywujemy konto naciskamy play game i postępujemy zgodnie z instrukcją. Jeśli coś napisałem nie tak to mnie poprawcie bo dosyć dawno zakładałem konto.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie ma ktoś może pomysł jak można szybko dostać betakeya ja na o2 czekam już przeszło miesiąc a pograłbym sobie w to ma ktoś może jakiegoś zbędnego betakeya albo wie na jakich skrzynkach najszybciej dostaje się ten klucz ?

Opublikowano

na o2 może nie dojść najlepiej skrzynkę na gmail'u mieć i chyba to też zależy jakie battlefield'y zaznaczysz przy "domaganiu się" o beta keya chociaż nie jestem pewien do tego drugiego ale jak zaznaczyłem w jakie battlefieldy grałem (1942, Vietnam, 2, 2sp i 2142) i napisałem żeby na gmaila wysłało to po ok. miesiącu dostałem

Mariuszw13.png
Opublikowano

Mam już betakey ale nie wiem co zrobić zarejestrowałem się już w tych 4 krokach jak przechodzę dalej pisze że witryna potrzebuje loginy i hasła wpisuję e-mail i hasło i mnie wywala znowu do tego że chce hasła i loginu co tam trzeba wpisach?? może dacie jakiś link do grania w to już? [to jest tylko taka mała prośba] proszę o szybką odpowiedź

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Indiana Jones normalnie ...

widzisz date ostatniego posta ? ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...