Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Pomysł na zmiejszenie yanów na serverze

pawelgawel2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA LUDZIE !

Mam pomysł jak zmiejszyć yangi na serverze na którym gram... A gram na s2 i moje pytanie brzmi czy ktoś sie przyłączy do tego ponieważ by było szybciej wiekszą ilością osób.

Potrzebne co jedynie bedzie to czas + fishbot :D

A wiec tak pomysl polega na tym ze łowimy mazłe i u mnie np. chodzą po 120kk to zeby szybciej zeszły to wystawiamy po 90-100kk i co dalej...

Dalej robimy sklepik 1 lvl jak wszystko nam zejdzie powiedzmy zarobimy 1.9kkk to usuwamy hara i robimy znowu zeby miec 1 lvl na sklepik xD

W tym własnie momencie server sie pozbyl 1.9kkk i z 100 razy tak i jest juz lepiej :)

NIE WIEM JAK WY ALE JA MAM 6kkk I MI TO WYSTARCZY !!! RESZTE CO ZAROBIE TO USUWAM PONIEWAZ ZA TA KASE NIC NAWET NIE MOZNA KUPIC :(

PISZCIE CZY TO MA SENS ? ;D

Opublikowano

Ta pewnie zajebisty pomysł nikt nie będzie tracił czasu + prądu kiedy komputer ma chodzić 24h ... A te yangi ? każdy chce zarabiać i usuwać kase przestań...;/

Opublikowano

a ja mam pytanie: skoro ci ta kasa niepotrzebna, bo byś odpalił mi ze 4kkk na początek ? byłbym bardzo wdzięczny... ;]

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

No ale co to da... Jak jeden i tak zostanie i zarobi na tym 2kkk. Żaden łoś nie będzie chciał stracić 2kkk, co na allegro ok. 20 zł..

Opublikowano

Ale pamiętaj też że dziennie 10x więcej kasy przybywa ludziom. Bo dropią itemki z ripa, k. duchowe, kd, KU. I te zmarnowane 2kkk Twoje szybko oni odrobią.

I tak na marginesie, nie tylko jedna osoba ma więcej niż 2kkk kasy.

Opublikowano

Pomysłów i sugestii jest wiele.

Niestety, nikt z nas, użytkowników i graczy metina nie włada taką mocą, aby wliczyć w życie dzienne metina Twój pomysł.

Jedynie team może o tym zadecydować, i pewnie szybko tego nie zrobi .

Opublikowano

Eeee. Człowieku, powiedz mi - Czy Ty oszalałeś? ;)

Jak Ty to sobie wyobrażasz? Że ludzie będą tracić czas na bezsensowne usuwanie yang które i tak kompletnie nic nie da?

No proszę Cię, pomyśl zanim coś napiszesz.

Powodzenia w tej twojej 'akcji' usuwania yang :)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Weteran
Opublikowano

To tak samo jak byś chciał zarabiać i to co zarobisz niszczył, żeby było mniej kasy na świecie ;)

Pomyśl nad tym, a jeżeli ci się chce to usuwaj to czego jest nie skończoność ;P

1329036830-U154499.png
Opublikowano

A tak jeszcze dodam, że jaki to miałoby sens, jak ludzie traciliby czas i te yangi zarobione mogliby na allegro sprzedać za zł i zarobić jeszcze.

Opublikowano

Może wgl. mniejszyć drop Yang ?

Najlepszy sposób :)

Opublikowano

Jak zauważyliście teraz kamienie duchowe są waluta rynku w metin2 pl

Gdyby dodali drop kamieni duchowych do av3 lub ogólnie zwiększyli drop kamieni duchowy, z biegiem czasu rynek by się umiarkował

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Nie rozumiem cie usuwasz kase bo narzekasz ze masz jej za malo aby cos kupic...chcesz usunac 100x 1.9kkk a jakbys to sobie zostawil to mialbys sporo kasy....nie czaje twojego toku myslenia...rynek zostanie taki sam polki sa boty

Opublikowano

NIe zmniejszysz kasy. Bo i tak Gm'owie spylaja yangi na allegro.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

NIESTETY POMYSL NIE WYPALI :( DZIS POSTAWILEM NA NOC BOTY NA RYBY I PATRZE RANO A TU TWOJE KONTO ZOSTAŁO ZABLOKOWANE :P

Jak widac gmy nie są zainteresowane zmiejszeniem yang na servie wiec to juz nie mój problem :P a yangów nie daje bo nie o to mi chodziło

Moze event ten co bedzie jakos polepszy sytuacje zaczną dropic szkaty ludzie beda selac drogo bo one są duzo warte i yangi sie rozpłyną miedzy graczy a pro po kto uwaza ze to dobry pomysl na zmiejszenie yang ? ? ? :D JA TAK :)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...