Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak szybko zarobić kase na Panodoramt2

ViiperPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam dzisiaj chciałbym wam przedstawić mój własny poradnik jak szybko zdobyć yang na Pandorzemt2

Poradnik jest dla wysokich lvli około 100+ od kiedy już sztabki tak nie dropią na Av2 ale dla innych też a więc zacznijmy :

1.Robimy postać najlepiej aby był to Wojownik Body ponieważ on szybko zabija moby/metki

2.Wbijamy 5lvl i wybieramy klasę body i dajemy tylko 2 skille tzn. Aura oraz wir miecza

3.I zaczynamy naszą zabawę czyli expimy w m1 szukając metków lub zabijając moby dodając ciągle na aure miecza i tak bijemy do około 25lvla i mamy około 100kk już ze sztabek

ale jedziemy dalej (Gdyby nam aura nie weszła na 17 nic się nie dzieje dodajemy dalej na nią). Teraz idziemy na m2 i tam expimy do 35 bo do tego lvl'a najczęsciej dropia sztabki

4.No i tutaj już kończymy sztabki dajemy do magazynu i bierzemy je na swoją główną postać i mamy okolo 200kk.

5.Potem usuwamy tą postać i robimy nową,

PS.35lvl około wbijemy w 20min więc można zarobić nawet 2kkk jak będziemy tak ciągle robić

Mój drop-obliczyłem wszystko i wyszło 226kk :) więc na troche pereł oraz innych wystarczy :)

dotuta.png

A tutaj jest drop z 3 postaci w magazynie :) jak widac troche tego jest z sztabek naspokojnie 400kk + itemy to 600+kk bo nie wiem ile przywolanie. Ale jak widac w ciągu godziny troche mam :)

dotuta2.png

PS. Nie musisz się bawić z robiniem skilli oraz eq ponieważ eq jest podstawowe i ono wystarcza !. Można oczywiści potem dalej dropić tą postacią ale to nie opłacalne !. Tut jak już pisałem jest mój i nie zezwalam na jego kopiowanie. Wszelkie prawa zastrzeżone czy jakoś tak :) ponieważ Tut zrobiony dla MPC forum.

Jest to mój 1 tut więc proszę aż tak nie krytykować ;)

Edytowane przez ViiperPL

zbyt duża

Opublikowano (edytowane)

Ale to nie jest twój poradnik...Ja na przykład mam 104 na pandorze i znam ten sposób od dawna

Edytowane przez Pattio
Opublikowano (edytowane)

Ja mam lepszy sposób

1. Ściągamy camer moda

2. Robimy nowe konto

3. Na nim robimy nowa postać ja np.: robię woja

4. Nabijamy nim 10 level

5. Później dodajemy nim do swojej gildi najlepiej zrobić swoją

6. Wpisujemy: /expd

I wystarczy zbierać sztabki około 1 godz 1kkk :P :)

Życzę miłego grania :)

Edytowane przez mentosz
Opublikowano (edytowane)

@2up Dobra spox ale to ja napisałem ten poradnik i nie zgadzam się żeby ktoś kopiował na np ten dymane forum priv... moje zdjęcie mój opis czy coś...

@up Ale to jest nielegalne... a tutaj jest poradnik bez żadnych czitów czy coś :) ale pomysł fajny

@Do Admina/Moda czy mógłby któryś mod/admin czy ktoś inny zmienić nazwe tematu na "Jak zarobić dużo kasy na prywatnych serwerach w krótkim czasie" a w opisie tematu "serwery na których lecą sztabki" coś takiego. Bardzo bym prosił bo oświeciło mnie wieczorem że wiele serwerów ma sztabki wgrane a ja nie mogę chyba zmieniać

Edytowane przez ViiperPL

zbyt duża

Opublikowano

Ja mam lepszy sposób

1. Ściągamy camer moda

2. Robimy nowe konto

3. Na nim robimy nowa postać ja np.: robię woja

4. Nabijamy nim 10 level

5. pózniej wpisujemy /cguild

6. i F6 klikamy i oddajemy exp co 1%. ;DD

I wystarczy zbierać sztabki około 1 godz 1kkk

Życzę miłego grania

prokox.png
Zaczynamy!

Czy dasz + czy - leży mi to ;D

• 4 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...