Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto.

Oni

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Po przeczytaniu tematu MultiBotting, chciałem założyć konto. Stworzyłem na najnowszej wersji nowe konto (próbowałem na starej, ale wyskakuje błąd). I niby wszystko w porządku, tylko na nowej wersji nie dziala mi bot. (Robie wszystko normalnie, wbijam do gry i nie ma bota, ale to tak nawjasem mówiąc xD) Na wersji 12, 13 po wpisaniu passów wyskakuje mi, że takiego konta nie mam, gdzie na najnowszej jest dobrze. Stare konto mi działa na wszystkich wersjach. Trochę zawiłe, ale mam nadzieję, żę da się rozszyfrowac. =)

Uczeń
Opublikowano

Chciałbym odkurzyć temat, bo tak dużo odpowiedzi, że nie wiem która może być poprawna ;>

Opublikowano

hmmm.. ;P

to tak.

po co włączasz starego bota ? im nowsza wersja tym lepsza xD

aa z tym że bot ci nie chodzi. gdy uruchomisz silka z bota to poczekaj pare chwil niech pojawi ci sie okno o nazwie Log1. i potem rób normalnie. wpisuj pasy, kody itd

Gdy ono Ci sie pojawi bot musi chodzić w 100 %.

jeżeli nie może masz go schowanego. wtedy to gdy zalogujesz sie na postać naciśnij w grze klawisz "END oraz HOME"

gdy to nie podziała w folderze z botem masz Gameinfo.ini

otwórz to i sprawdź czy na pewno jest dobrze wpisana lokalizacja Silka.

aaaa jeszcze jak to nie pomoże to może ci komp nie ogarniać bota... bo szczerze mówiąc sroking trochę wymaga.

pozdrawiam :)

Opublikowano

prosze mi pwoiedziec jak to jest tyle ludzi gra botami ,róznymi i mówi sie ze jak masz silki to cie nie zbanuja,czy to prawda czy jest ktos kto zna takiego gracza który mial silki a dostał bana,i drugie pytanie czy to zalezy tez od tego ze ma sie płatnego bota czy darmowego,prosze o wiele odpowiedzi,i nie zamykanie posta

Opublikowano

@UP: Jak masz silki to jasne że Cię nie zbanują :) Myślę, że to też dużo zależy od pliku dump . Kiedyś jechałem BEZ SILKÓW ( miałem pliki dump nie usunięte ) i ban przy drugiej inspekcji :D Zdążyłem nabić 28 lvl . Teraz regularnie usuwam pliki dump i jechałem bez silków do 35 lvl . Przeżyłem 3-4 inspekcje . Teraz kupiłem na konto silki, dla pewności . A tak w ogóle to dzisiaj joymax dzisiaj nie zrobił ban listy -.- Kłamczuchy jedne :P " This is not end our war against the bots continues ... " Noobki :P

@PS: Płatne boty chyba nie tworzą plików dump . Nie wiem dokładnie . Tak mi się wydaje . Dlatego ich nie banują .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Uczeń
Opublikowano

@mlody alien

Starego bota używam, bo na najnowsza werja mi nie dziala... 'END i HOME' nie pomaga, a Gameinfo nie widze ;< Komp uciągnie kilka silków więc 1 z srokingiem, chyba tymbardziej. =)

A wiesz o co może chodzić z tymi kontami 'srokingowymi'? ;<

Opublikowano

a weź spróbuj przeinstalować silka wraz z botem.

jeśli chcesz to utworzyłem u siebie nowe konto i napisz mi na pw to Ci je wyślę, hasło to już u sibie zmienisz ;P

Pozdro.

Uczeń
Opublikowano

Kurde reinstall też nie pomógł... Normalnie jak odpalam wersje 12, bot dziala. gdy włączam tąnajnowszą wersje 14 w ten sam sbosób bota jakby nie bylo... ;<

Opublikowano

ale co masz na mysli "że bota jakby nie było" ... ?

( a usunąłeś tą strarą wersje zanim instalujesz nową ? )

i gdzie u Cb znajduje sie folder ze srokingiem ?

zrób tak. Stwórz na pulpicie folder. w nim zainstaluj bota. wejdź w folder GAMEINFO.ini i sprawdź w nim czy jest dobra lokalizacja silkroad.

jak to zrobisz to bot powinien chulać.

Uczeń
Opublikowano

Chodzi mi o to, żę Loader, normalnie się odpala... Tak gdy normalnie odpale starszą wersję po dc jest napis na czerwono coś z plz restart your account, a z tym najnowszym nie.

Starą wersje usunąłem, lokalizacja jest dobra... no nie wiem co to moze być ;s

Opublikowano

hmm. to musisz poczekać aż Ci sie pojawi okno LOG1. dopiero wtedy wpisuj pasy i kod z obrazka.

a jeżlei to tez nie to już nie wiem. Ja bym na Tw miejscu zrobił format kompa i na nowo zainstalował silka i srokinga.

• Dodaj nową pozycję...