Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O CO CHODZI Z TYM CZY CANNARY MOD, CZY BUKKIT O CO W TYm CHODZI, JAK TO SPRAWDZIĆ!? POMOCY I JAK ZAINSTALOWAĆ PLUGINY!? MAM PIRACKĄ WERSJE MINECRAFTA, WINDOWS 7, 1.5_01!!! PLZZZ HELP!

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Canary?. Ściągasz pluginy z strony producenta wklejasz do plugins i grasz, nie widzę problemu.

Opublikowano

On chciał się dowiedzieć czym się owe pliki różnią -.-

A więc:

1. Pliki serwerowe z minecraft.net - są to oryginalne pliki stworzone przez twórców gry, nie mają za dużo opcji, i także nie można wgrywać do nich pluginów. Dobre do grania tylko dla znajomych, lub ludzi którzy się znają.

2. Bukkit - są to pliki bardziej stabilne i najbardziej popularne, oryginalnie mają takie same opcje jak te z minecraft.net, ale jest tworzona pod nie masa pluginów, dzięki czemu gra jest łatwiejsza

3. Canary Mod - dawne Hey0 Mod, pliki bardziej zbugowane od bukkita, ale łatwiejsze w obsłudze, gdyż duża cześć opcji jest dostępna od razu w plikach bez potrzeby wgrywania pluginów

@edit

Bukkit

To jest ukryta treść, proszę

Canary Mod

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Jeżeli interesują cię gotowce, to ja zrobiłem gotowca Canary mod oraz Bukkit, oto linki:

Bukkit: http://www.mpcforum.pl/topic/339739-dl-pliki-serwerowe-by-krzysztofa-na-minecraft-15-15-01/

Canary mod: http://www.mpcforum.pl/topic/351944-dl-serwer-files-by-krzysztofa-on-canarymod-15-15-01/

Pozdrawiam :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|