Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] OziVipHack. |ESP, AimBot, Weapon Binder.|

Ozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Zmieniłeś tylko nazwe, i wstawiłeś adresy, nie wiem skąd masz tą baze ale to jest żałosne

2. Nie chce obrazka tylko strone, wraz z hashem

Opublikowano

Jak klikniesz na obrazek wsykakuje ci strona ze scanem...

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

wiecie co - wstawię tu te bazę na jakiej jest oparty ten hack i zobaczymy ilu będzie takich co "zmieni nazwę" - przez takich jak wy znowu będzie mało wstawianych hacków na forum - no ale oczywiście wy wszyscy wielcy od razu sami stworzyliście bazę i na nim oparliście swoje hacki - siedzę tu dość długo i wiem jak kto zaczynał więc może tak bez zbędnych pierd.....

masz tu ten pier.. skan i nie jęcz

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Nowicjusz
Opublikowano

Geoning jak masz jakiś problem to napisz na priv.

Hack jest oparty na tej bazie ale wbrew pozorom trochę rzeczy zostało zmienione, i nie tylko napisy.

Nowicjusz
Opublikowano

Jak grałem to działało, były jedynie problemy z grawitacją, w następnej wersji będzie to poprawione

Nie działa czyli co? Nie odpala się plik .exe, menu nie wyświetla się w grze?

Opublikowano

Kilka? Kilka? Wywaliłeś opcje które nie działają bez bypass'a bo hs wykrywa Ci. Nie toleruje wgl. tego.

Opublikowano

Menu nie ma

zabuzal.jpg

Zbieram Malutkie add.png

Jeśli dasz mi delete.png to sam zgadniesz , co o tobie myśle :)

99% Lamusów czyta ten *Pierdolony* Spojler z Otwartą japą :) Jeśli czytasz ten post z otwartymi oczami to i tak jesteś jednym z nich

4695.jpg43940.gif

34759m.gif6510.jpg

31515.gif34266.png

Opublikowano

Geo to chamsy nie potrzebują ByPassa ?

A co nie działa wszystko nie działa nie ma menu ...

Zbieram +

Nowicjusz
Opublikowano

Geoning pisałem Ci już coś na ten temat, skończ offtopować o bazie hacka szczególnie że nie masz racji.

WujekStaszek spróbuj wcisnąć Insert jak nic nie da to napisz:

Czy i jakiego masz netframeworka, jaki system oraz co masz napisane w pliku tekstowym w folderze hacka

Opublikowano

to to gówno kurwa działa czy nie ?

@edit

[ Anksel ] - Inject -> Done

[ Anksel ] - The GUID can not be verified in our Database

[ Anksel ] - Enter your new GUID 2c95b5af407ca2bc431296eac03872b2 at http://anksellabs.net/forum/index.php?app=guidsystem/

trzymaj

zabuzal.jpg

Zbieram Malutkie add.png

Jeśli dasz mi delete.png to sam zgadniesz , co o tobie myśle :)

99% Lamusów czyta ten *Pierdolony* Spojler z Otwartą japą :) Jeśli czytasz ten post z otwartymi oczami to i tak jesteś jednym z nich

4695.jpg43940.gif

34759m.gif6510.jpg

31515.gif34266.png

Opublikowano

Stestuje i dam edita.

Scan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c44be6a0c8f1dac097b632aa5f80065d52d3eea28aeba37d4ef2925c0ed25dba-1305465175

Edit

Po kliknięciu Game Start niby się ładuje ale WR się nie uruchamia.

Niżej wklejam log.

[ Anksel ] - Inject -> Done

[ Anksel ] - The GUID can not be verified in our Database

[ Anksel ] - Enter your new GUID 6532934e9df407760c587c006ec3a392 at http://anksellabs.net/forum/index.php?app=guidsystem/

Nowicjusz
Opublikowano

Mi działa co widać po screenach, edkowi podobno też więc niektórzy po prostu nie potrafią odpalić hacka injectorem

Opublikowano

Geoning pisałem Ci już coś na ten temat, skończ offtopować o bazie hacka szczególnie że nie masz racji.

WujekStaszek spróbuj wcisnąć Insert jak nic nie da to napisz:

Czy i jakiego masz netframeworka, jaki system oraz co masz napisane w pliku tekstowym w folderze hacka

Frameworka nie mam bo laptop nowy a ja nie instalowalem, ale inne haki działały. Windows 7 x64 a pliku tekstowego nie znalazłem w folderze z tym hakiem.

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Nowicjusz
Opublikowano

Czyli hack nie działą pod 64bity bo inaczej utworzył by Ci się plik .txt (chyba że nie włączyłeś injectora przed odpaleniem gry)

Kurczak współczuję Ci, skopiowałeś tekst z hacka anksela a nie mojego

Opublikowano

zmieńcie injector na inny - mi hack odpalił się - co prawda nie testowałem go długo - odpaliłem WR zalogowałem się

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
Mi działa co widać po screenach, edkowi podobno też więc niektórzy po prostu nie potrafią odpalić hacka injectorem

Tym co tutaj napisałeś udowodniłeś że jesteś jeszcze większy nubek ! ... idź copy&paste dalej ale nie na tym forum ... a z Geo bym sie nie kłócił bo założe się że koleś z 8 postami nie zrobił by czegoś takiego powiedz ile

siedziałeś nad hakiem 3 min ?

@Edit

Jak taki jesteś dobry to chodz pomóż mi na teamviever z moim problem w D3D ... bo wiesz ja mam tylko 4 opcje i wywala błąd więc jak ty masz chamsy i tak dalej to proszę ...

@2Edit

Wiesz nie ja nie jestem taki dobry ... w te klocki jak Ozi

@3Edit

Hahah no nie jest ale wszyscy którzy zaczynają nie robią od razu własnej bazy ... bo to jest dla pr0 ... tylko różnica jest taka że ja miałem pustą baze ... zresztą edek wierzysz kolesiowi który ma 10 postów na krzyż czy Geo który ma własną bazę ??

@4Edit

No widzisz a ja jednka się nie skuszę

Wiesz nie ja nie jestem taki dobry ... w te klocki jak Ozi

@5Edit

Może by nie jechali jak by hack działał wszystkim a nie 3 osobą ... A co do tematu ja się kłoce tylko dla tego że dziwi mnie że na sam początek 1 ver a tutaj Chamsy i exclusive ... I nie wiem kto się bawi w tę dziecinade i dał - ... dałem wszystkim + na wyrównanie

Zbieram +

Opublikowano

4pr000only - wysłać ci bazę? zrobisz copy i wklej i wstawisz po 3 minutach tu swojego hacka, ok? Ja pierdole co sie dzieje z tym forum - komentarze jak bym czytał jakiegoś pudelka albo coś w tym stylu.

edit@ no i zapewne ten hack jaki masz to oparty jest na twojej własnej bazie napisanej samodzielnie bez niczyjej pomocy

Dawno nie wchodziłem na forum bo właśnie takie komentarze mnie rozpier... ale widać że nic się nie zmieniło

edit 2

To znaczy że jak miałeś pusta bazę to jesteś lepszy be teraz ja "uzupełniasz" - w dalszym ciągu podtrzymuję propozycję - wysyłam ci bazę ( będziesz miał juz łatwo bo nie jest pusta) i w 3 minuty robisz hacka podobnego do tego co Ozi - przystajesz na to ?

edit 3

Tu nie chodzi o wiarę - koleś coś zrobił wstawił na forum a wszyscy go jada - wkurwia mnie to i tyle - to że ktoś ma swoją baze to świadczy o tym że jest dobry w pisaniu hacków - Ozi nie napisal że hacka oparł na własnej bazie - rozumiesz - dlatego ja ci proponuję że dam ci takowa bazę i zobaczysz jak łatwo jest zrobić copy paste itp

edit4

Widzisz nie zawsze hacki działają jak należy - jednego z tych proUserów hack mi nie działa a jak sie odpali to działa bardzo krótko a mimo to dałem mu plusa i nie jechałem po nim bo to bez sensu. Co do funkcji to chyba nieźle jak jest ich dużo i zapewne jak by wstawił tylko 4 funkcje to by pojawiły się posty że cieńki hack, że mało funkcji it - nie pierwszy dzień tu jestem inie tylko na tym forum i iem jacy są ludzie - temu coraz rzadziej wchodzę na takie fora

edit 5

minusy i ja zebrałem ale co mi tam - mądrzy ludzie nie dają minusów jak widzą dyskusję na forum i ją rozumieją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...