Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dopiero dzis z samego rana pojawil mi sie ten problem, tylko na postaci Euro.

Wczoraj i przez poprzednie dni bardzo ladnie chodzil, dzisiaj przez godzine szedl na spota a teraz w ciagu 30 min zabil 2 moby,

Rownoczesnie z ta postacia puszczona jest inna postac (chinska) i tam wszystko elegancko chodzi, natomiast w jaki kolwiek sposob bym zalonczyl warlocka to lagi na potege i kill mobow taki jak wypisalem, o co tu chodzi? bo juz mi to na nerwy dziala

Prosze o porade

Opublikowano

Skoro mówisz, że tylko na jednej postaci to masz to na pewno nie są to lagi, bo miałbyś je na dwóch postaciach. Stawiam na jakiś problem w ustawieniu bota skile/buffy. Nie wiem jak to teraz jest dokładnie, gdyż z phBotem do czynienia miałem dość dawno, ale być może skończył Ci się DS i tak jak w iBocie bot próbuje go odpalić, ale nie może bo się skończył?

Opublikowano

nie wszystko jest ok, najlepsze jest to ze ten bot wyglada na warlocku jakby za szybko smigal, tzn w komendzie jest juz ze podniosl gold i zabil moba a na ekranie dopiero widac jak golda podnosi i atakuje tego moba

Nie wiem byc moze to przyczyna mojego PC

Moj sprzet to

AMD phenom II black 3.2 ghz (x4)

radeon 1gb HD

8gb ddr3

Moze jakies ustawienia z procesorem/grafika sie pobawic

I najlepsze jest to ze jak wlacze chinska postac to tylko chinska przelancza do clientless mode bo wyskoczy "silkroad send error" te slynne pytajniki.