Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bug na grzybki bez pisania na PW.

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAPRAWDE GRATULUJE JEGENS TWOJEJ TEPOTY

Dzieki takim jak ty leca bany tylko

Myslisz ze po cholere nie dalem etgo ofen

Bo z na tym forum rejestruaj sie dzieci i jak takiemu dziecku nie uda sie doladowac sms i straci swoje 12 zl co do neigo to majatek co robi

leci z placzem do sf i beczy ze stracil kase itp a co potem dzieki temu sie dzieje bany leca za swoja glupote a co takie dziecko robi jeszcze kabluje potem czemu ja mam a on nie ma i leci lancuszek przez to potem

przez takich tepych userow jak ty sa tylko potem problemy

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Eh zal mi cie noobie teraz same dzieci beda bugowalioi i w 5 min naprawija buga za takie cos powino byc ban perm

@edit errorice piszal w pw prosze go nie udostepniac nigdzie i nie dawac byle komu bo nie chcemy by go zablokowal I nie zeczy tylko rzeczy widac ze dziecko zrobilo konto z 5 mies na mpc i tera ma buga

Opublikowano

co za bot... Żal mi Cię koleś.. Po co to publikujesz jeszcze bardziej??

EDIT:

Zacytuję twoje słowa w opisie na profilu :)

"Hmm co moge osobie powiedzec;D Mam 13 lat interesuje sie pilka nozna,wrestlingiem,metinem,naszym kochanym MPC" No i dzięki takim 13 latkom tracimy na wartości bugów, czitów etc. Zminusujmy go i już :)

Opublikowano

Co za typ... Długo się pocieszymy tym bugiem, jak dzieciaki zaczną pisać zażalenia typu: " Dlaczego mi nie działa ten bug... Przecież zrobiłem tak jak było trzeba. Proszę o zwrot pieniędzy"

Proponuje to usunąć.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Mnie plusy ani minusy nie jarzą ;) Wiec minusujcie ile chcecie;) Mógłbym poprostu usunąć temat napisac do globa wystarczyło mnie poprosić oto ale za to teraz jak nawyzywaliście powodzenia ;)

POPROSIC ?

a ile razy prosilem w poim poscie o nie podawanie tego publicznie ;p wiec nie odwracaj tera kota ogonem bo narobiels tera bigosu niezlego tylko i przez ciebie beda same klopoty w grze przez to.

a ty jak widac musiaels to publicznie wywalic bo twoj post jest slowo w slowo prawie jak moja instrukcja

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Kupiłeś na allegro ale jednak mimo tego widzę dokładne słowa errorice ? no to koleś allegro jest dobry.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Koledzy powiem jedno :). Korzystajmy póki działa. Naładujmy sobie jak najwięcej grzybów żeby mieć ich ( w razie naprawy buga) pod dostatkiem :)

Opublikowano

Ziomuś ziomuś ; P

Popraw ortografie bo mnie oczy palą to po pierwsze .

A po drugie : Chciałeś rozwalić atmosferę czy nabić posta czy dostać repa ?

Już niedługo na 100% jakiś 9 latek albo " 13 " jak napiszą w końcu do administracji.

To tyle z mojej strony.

@edit

Ojjj dzidziuś już hrapciu hrapciu ^^

Teraz to sobie narobiłeś wrogów na MPC :P

Opublikowano

No zdaje mi się, że przez tego ciula naprawią bug i na tyn skończy się to ; /

Heh odezwał sie ten co ma 2 posty i 5h na forum -_-.Er dawał na PW tobie by i tak niedał -_-

EDIT:

Pasuje teraz?!

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

jurgens słaby jesteś i tyle, daleko nie zajedziesz..

No Luknij Sobie - good shita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...