Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja subforum w sf

Czy podoba wam sie pomysl subforum dla prezetacji gildi  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto zrobic taki dzial czy nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam propozycje moze stworzyc subforum dla sf prezetacja gidli itp

Bo jak widac ludzie nie zauwazaja tego tematu gdzie to sie robi i z reszta temat nie jest zbyt czytelny

Mozna by zrobic odpowiedni dzial z swiatami i ludzia bylo by latwiej przegladac i reklamowac, a innym znalesc co kolwiek latwiej w takich dzialach

jedno subforum dla ogloszen o gildiach

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Według mnie jest to niepotrzebne, dzięki właśnie temu, że nie ma takich subfor, można wyłapać dzieci, które nie czytają regulaminu. Jest temat od tego i lepiej żeby tak został

Opublikowano

masz racje codo tego , ale ten temat jest nie czytelny jak dla mnie dlaetgo rzucilem propozycja

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Sugestie dotyczace forum dostęp od 250 postów.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...