Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 29 kamieni glyph i takie pytanko czy da radę wymienić je na jakieś miksturki jak kiedyś na zielone ? albo coś wartościowego itp

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Widzę że długo cię nie było. Teraz dropiom Kamienie Glyph . Jino M2 niedaleko stajenego jest. Jak dobrze pamientam on daje takie rzeczy jak miksturki zielone.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Miałem 28 kamieni , lecą bardzo szybko w dużych ilościach :)

I niestety klikałem jakieś 10 minut, i tylko dostałem max 60 Średnich Zielonych , Dozbieraj 35 powinieneś dostać (D) Zielone . :)

Opublikowano

Chyba nie ma dużych zielonych bo widziałem tylko średnie fioletowe, czerwone , niebieskie , zielone , i małe zielone a mam 49 kamieni za 147 średnich

Nie wiem właśnie ile mam mieć żeby kupić duże ale nie moge ich wogóle wylosować mam 70 kamieni , może to przez kamer moda nie moge wylosować dużych ??

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

@UP :

Są są ;)

@TOPIC :

Wszystko masz już wyjaśnione, ja tylko dodam że opłaca je się wymieniać w dużych ilościach (50+)

Opublikowano

dużo zależy od lvl jak coś, ja oddawałem na 15lvl i miałem tylko małe zielone a na 29lvl oddawałem i już byly średnie wiec od lvl też zależy, chciałem oddawac na woju 22lvl 150 i miałem same średnie więc mówie poczekam wbije do wtorku 30 i oddam wtedy i bedzie ok 300 i zobacze co będzie wtedy. jak możesz daj -

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w każdym król. m2 jest ta npc i do niej wymieniasz ..

ps . czy da się zrobić tak jak z jajkami ? ( chodzi o ten bug )

Opublikowano

Jajka już minęły. -,- Z kamykami lecisz do surki tam gdzie już koledzy opisali i losujesz sam co chcesz. :> No za taką ilość pewnie czegoś dobrego nie dostaniesz tak dużo, ale zawsze coś.

Opublikowano

Mam kilka pytań. Dropią jeszcze te kamienie ? Często ? Na wszytkich serwerach ? Z góry dzieki za odp bedzoe +/- jak kto woli

Dropią na wszystkich serwach jeszcze.

Opublikowano

Mam kilka pytań. Dropią jeszcze te kamienie ? Często ? Na wszytkich serwerach ? Z góry dzieki za odp bedzoe +/- jak kto woli

Tak, dropią wszędzie i na każdych serwerach, ale śmiesz się, bo jutro już do godziny 12:00 ma być już wyłączone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...