Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft bez neta

XxxxMATEUSZxxxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym wgrac koledze minecrafta ale on niema neta. Probowalem, wgrywalem ale jest problem, niema Javy. I nie moze zainstalowac poniewaz niema neta. byl raz temat podobny i tam podali javy Offline. Sciaglem i on u siebie zainstalowal ale dalej nie bylo opcji otworzenia pliku "minecraft" za pomocas javy. wiec prosze o Pomoc

Do dziś nie mogę uwierzyć, że stworzyłem konto z takim nickiem ;x

Opublikowano

Pobierz instalke javy na swoim kompie wez na plytke wgraj mu i juz

PS. sory za ortografie spiesze sie

graphic.png

Opublikowano

Jak ściągniesz to potem instalator pobiera pliki z neta. Także pobierz, włącz instalator, poczekaj aż pobierze pliki i wtedy z tymi plikami wgraj na płytkę.

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

http://download.oracle.com/otn-pub/java/jdk/6u25-b06/jre-6u25-windows-i586.exe - java na windowsa x86 (32 bits)

http://download.oracle.com/otn-pub/java/jdk/6u25-b06/jre-6u25-windows-x64.exe - jaba na windowsa x64 (64 bits)

To jest java która nie łączy się z internetem. Ściągasz u siebie nagrywasz na pendrive i idziesz do kolegi. Tylko pamiętaj ,że jeżeli on nie ma internetu musisz zabrać ze sobą folder .minecraft. Bo nie zaktualizuje on sobie gry.

Opublikowano

Pobierz instalke javy na swoim kompie wez na plytke wgraj mu i juz

PS. sory za ortografie spiesze sie

Nie wiem naprawde co Ty chcesz... Nie masz zadnego bledu... (Takiego razacego, ort)

+18

mca.png

mca.png

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...