Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, w tym temacie piszcie,wysyłajcie screeny z dziwnymi rzeczami lub zdarzeniami w swojej rozgrywce minecraft ; ) ja na na przykład na nowym generatorze mapy znalazłem kaktusa o wysokości 4 bloków, czytałem na minewiki ze kaktusy osiągają maksymalnie 3 bloki ,ja naprawde nic nie ,,majstrowałem'' z tym kaktusem, sądze poprostu ze to jakiś bug z generatorem mapy ;)

post-344998-0-20201700-1305387539_thumb.png

Opublikowano

Tak generator mapy czasem świruje ;p często też generuje trzcine na wysokość 4 kratek albo fragmenty skał w powietrzu .

Opublikowano

hah. Też to miałem :D masz tak na singlu czy multi? Bo ja na singlu.Nigdy nie spotkałem się z takim bugiem na multiplayerze. Pozdrawiam i leci +

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

Opublikowano

Ja miałem raz tak , że posadziłem drzewko i zużyłem 64 mączki kostnej (z kości się robi) i nic , roślina nie wyrosła...

Opublikowano

Ja miałem raz tak , że posadziłem drzewko i zużyłem 64 mączki kostnej (z kości się robi) i nic , roślina nie wyrosła...

Może nie miała miejsca , albo posadziłeś obok ściany , drugiego drzewa ?

Z kaktusem się nie spotkałem :P , ale miałem inne bugi ;x

Opublikowano

hah. Też to miałem :D masz tak na singlu czy multi? Bo ja na singlu.Nigdy nie spotkałem się z takim bugiem na multiplayerze. Pozdrawiam i leci +

mam tak na singlu ;)