Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie gralem na piracie wszystko bylo ok. Zakupilem orginalna wersje Ok instaluje loguje sie nie ma glosu;/

Reinstal nic;/ audiomod nic;/ Bez dzwieku nie da sie grac .Prosze was oszybka pomoc co jeszce moge zrobic.

Pisze dla leniwych

reinstal-byl

audiomod-byl

mody jakie mam to - Mo' cratures oraz to z netherem

Przepraszam za wszystkie bledy .Nie mam polskich znakow . Daje ----- lub +++++++

Uwaga problem jest juz od okolo 2 tyg w orginalnej wersji niegdy nie mialem dzwieku .

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

jest na max

Nie popisales sie jak robilem tyle zeczy to chyba wiadmo ze mam odgloszony...

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

Kolego, tak się składa, że miałem wczoraj ten sam problem tylko w innym kontekście. Robiłem format kompa i potem instalowałem minecrafta i nie było dźwięku w ogóle w grze. Zrób tak

1. Włącz grę

2. Options

3.I pobaw się wskazówkami od muzyki i głosu w lewo- prawo (na min, na maxx) i powinno działać.

Opublikowano

@UP Ale kolego... Już jakiś kolega wspomniał o tym i nasz kolega napisał że już tak zrobił więc sorry kolego!

A tak wgl... Nie masz dźwięku tylko w minecrafcie czy ogólnie w całym windowsie? (o ile masz win'a :P )

F7FwxF8.png

Opublikowano

No wlasnie tylko minecraft;[

.
Opublikowano

No na prawdę nie wiem... Bardzo dziwny problem... Przeinstaluj stery do karty dźwiękowej , jeśli ci się chce :P Lub pobaw się w panelu sterowania , w opcjach głośności , może coś tam masz wyciszone? Ale w to wątpię , to by nie wpływało na grę :mellow:

F7FwxF8.png

Opublikowano

@UP Ale kolego... Już jakiś kolega wspomniał o tym i nasz kolega napisał że już tak zrobił więc sorry kolego!

A tak wgl... Nie masz dźwięku tylko w minecrafcie czy ogólnie w całym windowsie? (o ile masz win'a :P )

Może wspominał - ja wspomniałem jaśniej i chciałem zarzucić, że też miałem wczoraj ten sam problem i pomogło. :)