Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa mapa na plikach 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za pomoc zaraz to sprawdzę a jeszcze takie pytanie na zapas czy to może być przez to że dałem za duże warpy i mnie wywala poza mape ? Dałem 9999

Opublikowano
a jeszcze takie pytanie na zapas czy to może być przez to że dałem za duże warpy i mnie wywala poza mape ?

nie. :)

funkit.png

dziękuje za sygne Baksiu :)

Opublikowano

Dopiero dzisiaj to sprawdziłem i zadziałało. Zrobiłem tak jak napisał boooooo, usunołem dwa zera z warpa i mapka działa. Thx za pomoc.

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

cannot find map command syntax: /goto <mapname> [empire]

mam ten blad po wpisaniu /go new

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde świetny poradnik dzięki tobie udało mi się wreszcie zrobić tą mapę. Obczaiłem wreszcie, że trzeba niskie indexy do map dawać :P.

Wielki +!!!

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam pewien problem. Wgrałem mape na serwer, do clienta równiez i gdy próbuje sie przeteleportowac na nią to pojawia sie czarny ekran. Postac jest a wokół niej czarno. Co to może byc, w czym problem? Zna ktos rozwiązanie?

Opublikowano

Up

Dodałem. Tyle że atlasinfo mam w locale a nie w root ale to chyba bez róznicy bo reszta map działa jak należy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...