Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

1.Poszukuję programu do nagrywania głosu z rozmowy gg, ponieważ chce nagrac z kolegą jakiś let's play.

2.I mam jeszcze 1 pytanie a zarazem problem, gdy uruchamiam sony vegas 10 pro to wyskakuje mi błąd

Failed to initialize the common language runtime engine. Please install the .NET Framework (download is available from Windows Update).

Bedą +

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

wnS nagrywam frapsem ale licho słychać próbowałem HyperCam2 ale słaba jakość filmu ale - dostajesz:)

drax18 no właśnie frapsem nagrywam i mam ustawione ale tak słabo go słychać że szok a normalnie przed nagrywaniem super ale + dostajesz

Zaraz dam edit czy działa sony vegas

@EDIT

Nadal nie działa sony

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

1. Osobiście Polecam ci program Fraps(Filmy dużo ważą ale po kompresji wszystko jest git)

2. Musisz zaktualizować NET Framework'a lub ściągnąć aktualizacje Windowsa.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

NET Framework jest ale nadal nie działa może spróbuje aktualizacje Windowsa.

Mówie nagrywam frapsem ale tak słabo go słychać, że nie wiadomo co mówi.

Może spróbujemy vt lub ts3 dam znać

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

W ustawieniach karty dzwiękowej podgłośnij stereo mix

zainstaluj wczesniejsze wersje powinno pomóc

Edytowane przez dexter99

sygna1e.png

I zapytał go: «Jak ci na imię?» Odpowiedział Mu: «Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu»

Mk 5 1-10: 9

Opublikowano

A pomoże ktoś z tym .net framework jest wersja 4 ale nadal nie działa sony vegas

HELP

giphy.gif