Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam problem ponieważ gdy nagrywam frapsem 3.2.2 film to nagrywa mój głos z mikrofonu a nie nagrywa mojego kolegi z którym gadam przez skype.

userbarwb.png
Opublikowano

to raczej nie w tym dziale, ale spróbuj nagrać obraz osobno i dźwięk osobno jakimś innym programem

Weteran
Opublikowano

Spróbuj może nagrać innym programem typu Camtasia Studio 7? Na frapsie się nie znam - spróbuj może w ustawieniach Audio poszperać.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

własnie spróbowałem z Camtasia Studio 7 nie dośc ze strasznie klatkuje to też nie słychać ;/

userbarwb.png
Opublikowano

tylko że koledze ts3 nie działa nie wykrywa mu mikrofonu

userbarwb.png
Opublikowano

a co do teamspeak 3 to kolega mój ma Microphone disabled na ts3 nie wiemy dlaczego ale na skype normalnie rozmawia

userbarwb.png
Opublikowano

Tu nie tkwi problem w programie do nagrywania tylko w ustawieniach dźwięku.

Spróbuj:

panel sterowania -> urządzenia audio -> karta audio -> środkowe Volume (tam gdzie input) -> zaznacz stereo mix -> w miejscu gdzie ustawiasz głośność przy stereo mix odhacz mute

Też tak miałem, tylko w ogóle mojego głosu nie nagrywało, wtedy ściągnąłem nową wersję Frapsa i nagrywało tylko mój dźwięk, następnie zrobiłem tak jak Ci wytłumaczyłem i działało.

(P)ozdro

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wszystko by działa tylko że ja używam WinXP i szukałem w tych ustawieniach dźwięku i nigdzie nie mam Stereo Mix

userbarwb.png
Opublikowano

@refresh

czy da się jakoś włączyć audio mix czy ten coś żeby z skype albo TS3 w WinXP fraps nagrywał? bo jak mi fraps nagrywa to nagrywa ale bardzo cicho ;/

userbarwb.png