Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zaczęła się twoja historia z MPCfroum ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę same świeżaki ;) chyba tylko z 2007 zostali administatorzy.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

ktos spamowal na warrocku o polskim forum o cheatach wiec wbilem tu napisalem pare postow dostalem warna od kilograma baklazanow i sie wkurwilem pozostawilem te konto a forum przegladalem z profilu goscia ;) i znow wrocilem

Opublikowano

Ja trafiłem poszukiwając pliczkow na hw na csyt2.

I tak odtąd zostałem. Bo to jest super forum.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Kumpel pokazał. Potem jakoś wbiłem się na konferencję Administratorów. Poznałem kilka osób.

Potem podcast. Serwer Eleonor, przerwa i teraz tak moderuje w pogaduszkach.

f.png

Opublikowano

Szukalem kiedys plikow do serwa do metina i tak w google wpisalem i otwieralem kilka pierwszych stron ,a tam bylo mpc forum . Pozniej znalazlem tego co chcialem i tak wchodzilem wchodzilem , az zostalem do tej pory ;)

Opublikowano

•  
  • a więc tak.
  • Około 20.02.2009 zarejestrowałem się na moim starym koncie, zapomniane passy.
  • Zacząłem się udzielać, pisałem posty, i spamowałem :D za miesiąc dostałem bana na 6h za nawet nie pamiętam co. Następnie za niecały miesiąc dostałem blocka na pisanie postów. po bloku nie znałem już hasła. 10.03.2011r. zarejestrowałem sie na tym koncie
  • Spamowałem i i byłem aktywny, a raczej jestem, do dziś w dziale metin2. zawsze próbuję pomóc.
  • spamuję czasem nie masowo. około miesiąc temu dostałem znów blocka na pisanie postów na tydzień. Po tygodniu znów zacząłem być aktywny. za tydzień znów dostałem blocka. po tygodniu dobiłem 150 post. do dziś jestem aktywny, i mam nadzieję że tak będzie dalej. 2.05.2011r. zgłosiłem się na recenzenta MMT. Niestety odrzucone. Za niedługo może będę ProUserem, potem Postmakerem, ale to jeszcze trochę. na kida się na razie nie zgłaszam, ale jeśli bym miał się zgłaszać to do metin2. Pozdrawiam :)
  • //User mpc, weq. ;)

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Mi kolega polecił jak szukałem DOBRYCH cheatów do metin2 :D

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Szukałem serwerów metin2 i znalazłem MPC, później konkurs na intro a do wygrania Gold Member, zarejestrowałem się specjalnie dla niego. Śmiesznie by to wyglądało gdyby user z 10 postami otrzymał Golda. Później wstąpiłem do działu NosTale i tam napisałem kilka tutków, następnie udało się wejść do MMT później degradacja, a teraz siedzę i piszę o tym jak znalazłem się na forum.

Opublikowano

1 konto było pod inną nazwą.

Wiadomo - Metin. Szukałem cheatów, sh, potem DMG, i tak dalej.

Potem zrobiłem konto HMS, na którym na początku, oczywiście zamiłowanie do metina, i z tego zamiłowania, napisałem 4 tuty.

Potem była długa przerwa, nie miałem ochoty wchodzić.

Po przerwie, okazało się że ja... już ze zmienionym charakterkiem, byłem na tym forum.

Obecnie, jestem za O.N.A., i tego będę się trzymał... nawet na forum.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Proszę:

Pewnego dnia grałem z kolegami z clanu w CoD'a 2. Qumpel wysłał mi hacki do coda, lecz szybko mi się znudziły, bo wiadomo, że jeden hacki to za mało...

Napisałem mu skąd je ma i on napisał, że z mpcforum.pl. Grałem w tym czasie też i w Metina, też szukałem cheatów. Dopiero od roku interesuję się privami (to nie 1. moje konto i nie wiem czy one ma w ogóle rok) i tam uczęszczam. Wtedy były tylko cheaty.

Pozdro

fb.com/myrodj

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gralem w metina pod nickiem MakYs na kilka serwerach no i zaczalem byc '' troszke '' bardziej rozpoznawalny wiec postanowilem zrobic konto na MPC z nickiem MakYs aby nikt mi go pozniej nie zajal ; p

Opublikowano

Pierwszy raz na forum wszedłem w 2009roku po cheaty do Battlefield Heroes.

Wziąłem jednego i tyle mnie tutaj widziano.

Później poszperałem wszędzie po każdym dziale i tak jakoś zostałem. ; )

Byłem kidmoderatorem działu Battlefield lecz mnie odrzucono po 2miechach.

Teraz jestem w MMT i jestem Kidmoderatorem w dziale Crysis2. ; )

Pozdro. ;]

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...