Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zaczęła się twoja historia z MPCfroum ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam temat, w którym każdy będzie mógł przedstawić pokrótce albo dłużej swoją historię jak tu trafił i dlaczego korzysta z forum. No to zaczynam z racji że temat jest mojego autorstwa.

Kiedyś w 2009 roku zacząłem grać z kolegami w gre WarRock, jak to bywa na początku byłem nobem i nie umiałem grać co wzbudzało chęć w jakikolwiek sposób bycia lepszym. Któregoś razu zobaczyłem gracza - hakera ( bieganie na speedzie x 5 itp ) oczywiście od razu z pytaniem wyskoczyłem skąd masz haki haha dobre stare czasy :0 nikt nie chciał powiedzieć skąd ma i tak w kółko. Któregoś razu w grze spotkałem typka który hakował, jakoś tak wyszło że się z nim zakumplowałem, a była wtedy promocja na darmowe bronie - powiedziałem mu o niej, a on z radości zdradził swoje źródło haków - mpcforum. Zacząłem się udzielać, testować haki i grać nielegalnie :) ( po roku grania na hakach przestałem i grałem bez - z racji wyrobionego skilla na hakach umiałem grać bez prawie jak z nimi to za to jestem wdzięczny dla tej strony bo teraz umiem grać dobrze w strzelanki - dobra ale to inna historia ;d ). Jak to w życiu bywa wszystko się nudzi i w tą grę trze przestałem grać, na forum wchodzenie zostało mi w nawyku i co jakiś czas jak coś mi trzeba albo nudzi mi się mocno lubię tutaj wbić. Kiedyś głównie udzielałem się w dziale WarRock z wiadomego powodu, ale teraz częściej wchodzę na pogaduszki i dział xbox ( bo kupiłem konsolę ). Z haków już nie korzystam ale był to fajny okres w moim życiu, który nieźle wspominamy z kolegami :)

Miało być krótko ale wyszło opowiadanie, mam nadzieję że wy też macie jakąś ciekawą historię no i oczywiście zachęcam do podzielenia się nią z nami

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

To może zacznę od tego jak tutaj się znalazłem.

Często jak czegoś szukałem w Googlach to prawie zawsze MPC forum odpowiadał na mój problem czy też jak coś zrobić.

Do niektórych rzeczy musiałeś mieć konto no więc założyłem konto i potem mnie wciągnęło.

No więc na te pytania co mogłem pomóc , pomagałem.

Ale pytania też zadawałem czy pytałem o rade.

MPCforum jest naprawdę przydatne ! ;)

87016652.png

Opublikowano

Głodny cheatów poszedłem coś poszukać.Wpadłem dosłownie na chwilę. Chwilę potem zostałem na dłużej. No a teraz mówią do mnie Zalogowano jako DjBum :D

Arcymistrz
Opublikowano

Szukałem jakoś FB do Metin2

Trafiłem na to forum zalogowałem się zaczełem pomagać w dziale Metin2 a teraz nie ma już w nim dla mnie nic ciekawego więc

Gawędkuje se w Pogaduszkach :D

Opublikowano

ja tu wtrawiłem w taki sposób szukałem haków do WR i jakoś się znalazłem na MPCforum zamiast szukać haków to teraz programuje haki do różnych gier

Opublikowano

Krótkie streszczenie mojej historii na MPCForum:

Merkon - 18.02.2010 - Metin2 / 29.08.2010 - Single Player / 29.10.2010 - Crossfire --> 6.11.2010 - Global Moderator --> 30.12.2010 - ExModerator --> 31.12.2010 - Degradacja --> 05.01.2011 - Metin2 --> Degradacja --> 15.03.2011 - Crossfire--> 04.05.2011 - Degradacja

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dużo by tu mówić.

Na forum jestem od 2k9 i kariera zaczęła się od metina :O

Skończyłem na degradacji ze stanowiska Moderatora działu Rumble Fighter. :D

Przez jakiegoś frajera, bless...

g0Tef.jpg

Opublikowano

Na MPC trafiłem przez google szukając czitów do Maple Story. Byłem już moderatorem CS, a teraz siedzę w Gunzie

I tak już tu jestem od ponad 3 lat :D

Opublikowano

Pierwszy raz na MPCforum wszedłem na przełomie 2008/2009 roku.

Wtedy jednak nie czułem potrzeby zakładania konta na forum.

Nie będę ukrywać tego, że w tamtym okresie wchodziłem głównie po cheaty.

Byłem takim typowym noobkiem, mającym wszystko inne poza własnym interesem gdzieś.

Z czasem zaczęło się to jednak zmieniać i 07.08.2009r. założyłem swoje konto na forum.

W miarę postowania zawarłem dużo nowych znajomości i zyskiwałem doświadczenie.

W końcu 04.10.2010 złożyłem aplikację na KidModeratora działu WarRock.

http://www.mpcforum.pl/topic/217562-warrock-razor130/page__p__1473100__hl__razor130__fromsearch__1#entry1473100

Została ona pozytywnie rozpatrzona i od 07.10.2010 stałem się KidModeratorem.

Chyba dobrze wypełniałem swoje obowiązki skoro po upływie okresu testowego awansowałem.

Od 14.12.2010 userzy działu WR mają okazję widzieć mnie jako Moderatora.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nastukałem na innym forum 6.5k postów o tematyce ściśle jednej gry, a potem postanowiłem przenieść się na jakieś forum ogólne.

Najlepiej przypadło mi do gustu MPC, ponieważ większość for nie toleruje cheaterów.

Później zacząłem się udzielać w dziale "metin2", aż do teraz, starając się o kidmoderatora, kto wie może kiedyś moderatora .

Opublikowano

2006 rok jako Moderator Maple Story - 2007 Global Mod, a później Administrator. 2010 odejście ze stanowiska w wyniku spięcia - teraz jako eliterany dziadek tego forum.

card.png

Opublikowano

NO to tak ...

Szukałem w googlach Cheatów do Warrocka ... PRawie wszędzie pisze MPC .. wchodze na to forum i stał się cud cała kolumna z chacków to odrazu rejestruje się ściągam itp. ale postów nie pisałem ... nagle dowiedziałem się że jak bede miał dużo postów to może coś z tego bede miał .... no to ok na początku spamowałem ale po dostaniu pare % za spam zaczołem współpracować z MPC a nie spamować

. .

Opublikowano

jebuem srake na monitor i sie mpc wlaczylo

lolololo...

Jak nie umiesz się zachować to się nie udzielaj

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Zaczeło się to jak dowieidziałem się o EM i serverach Hamahi.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Trafiłem tutaj dzięki koledze - jest na MPC, działa w MMT - Ryszard z Clanu.

Pisałem posty i pisałem, potem awansowałem na kidmoderatora, z resztą 3 razy, zostałem moderatorem a później gold memberem. Jakoś się kręci.

Opublikowano

To tak .

Gralem w gre metin2 :D Dalej gram ^^ .. Szukalem owych botow na lowienie ryb potem szybsze bieganie potem juz pelerynki mob lock a potem juz exp boty okradli mnie przez to potem z nowym eq zas exp bot i ban ;P i teraz sobie tak patrze patrze na forum . :D dodaje posty odpisuje i mi sie to podoba . Dodam ze to juz moje kolejne konto bo do innych nie znam wejsc *zapomnialem ;( * :D

Tak w owy sposob znalazlem sie na MPC ! :D

schauu.jpg

Zbieram Plusiki

Opublikowano

Nie do końca pamiętam, impreza była naprawdę niezła... Ale jakiś czas temu zacząłem grać w silkroad online i trafiłem tutaj przez g00glowanie o silkroad. Trochę pospamiłem trochę popomagałem i jest mi dobrze. Nie zamierzam się stąd ruszać :)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Hmm ja tu trafiłem w poszukiwani privów metina , do pierwszych 50 postów nie wychodziłem z tego działu.Następnie postanowiłem zobaczyć co jest dalej i tak oto wszystko ładnie się ułożyło.Teraz udzielam się w pogaduszkach , Minecraft i to by było na tyle.

Opublikowano

Do mnie wbili na chate koledzy i pokazali warrocka, chcieli mi wkleić bronie to nie wiedzieli jak...

weszli na mpcforum i wtedy zobaczyłem że to fajna stronka, myślałem że tu trzeba mieć zaproszenie by się zarejestrować (fail)

Pierwsze konto turbo3001997, oczywiście zbanowane za niby ketchupa -.-

x

Opublikowano

Ja trafiłem na forum przypadkowo.Koledzy mówili o tym forum to zobaczyłem co to za strona i mi się spodobała.Szukałem privów Metina, później oglądałem dział CoD MW2, teraz siedze w dziale Minecraft.

mca.pngmca.pngmca.pngmca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...