Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Pić Żeby Się Nie Upić?:D

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wiem że jest dość sporo osób które piją na tyle użyszkodników forum ;). Więc: Nie mam aż tak mocnej głowy do picia a lubię czasem sobie po melanżować lub pójść na jakąś imprezę i się bawić a chciałbym wytrwać do końca, nie czołgając się po podłodze. Macie jakieś sposoby żebym mógł więcej pić i żeby się nie urwał film? :D

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Skoro masz mały lep to nie schlej się, nie martw się nie zaliczając zgona, też się można dobrze bawić.

Albo tak jak mówi Osama, trening czyni mistrza.

; )

Opublikowano

Gdyby ktoś wymyślił sposób jak pić i się nie upić dostałby chyba za to Nobla.

Skoro masz słabą głowę nie pij wysokoprocentowych alkoholi tylko piwo ew. jakieś słabsze drinki.

Jeśli masz aż tak słabą głowę ,że po kilku piwach odpadasz z gry to niestety Ci nie pomogę :P .

qsHVsoT.png

Opublikowano

Nie zeruj, nie spiesz się, nie pij na lopeza, poznaj swój umiar, kiedy czujesz się wcięty nie pij więcej. Pij w odstępach, jak długa impreza to nie pij od razu 5 piw, tylko jedno co godzinę.

Opublikowano

do szkoły byś chodził byś wiedział co i jak :] zjedz jakieś tłustsze jedzonko przed piciem te sposoby wszystkie i tak nic nie dadzą musisz po prostu pić miej, i zachowywać odstępy między kolejkami :>

Opublikowano

Codziennie kilon lub dwa, to przez pewien czas tolerancja się zwiększy stopniowo.

Ale po co pić żeby się nie upić?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Syto się najedz przed imprezą- tłustymi potrawami.

Jest bardzo dobry sposób , który opóźni zgon...

Wypij trochę oleju , osadzi ci się on w żołądku i w małym stopniu będzie przepuszczał alkohol.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie ma co pić oleju, bez przesady...

Przed piciem dobrze się najedz - np. po zjedzeniu ostrego kebaba, zwiększają się "możliwości"

Nie pij za szybko - kolejka raz na kilka minut (jeśli mowa o wódce).

Znam jeszcze jeden sposób, ale kolegom nim nie zaszpanujesz :D

1. Pijesz kolejkę

2. Robisz chwilę po wypiciu 10 pompek i 10 przysiadów.

i tak w kółko.

Działa.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Nie zawsze są okoliczności w których możesz pić powoli lub odczekiwać 10 min co kolejkę . Polecam ci jeszcze nie pić w zamkniętym pomieszczeniu ( aby nie było duszno ) .

Moim zdaniem tak jak już napisano Trening czyni mistrza na sam początek parę zgonów :D

imgadi.jpg
Opublikowano

Sposób jest prosty :

- przed imprezą najedz się tłustego mięcha

- pij dużo wody/ popity

- podczas picia od czasu do czasu zjedz coś (na zagrychę dobre ogórki kiszone, grzybki marynowane, szynka, boczek itp)

- jak jesteś na imprezie to możesz uderzyć na parkiet (co wypijesz to wypocisz ;) )

- staraj się nie mieszać alkoholi

Jeśli będziesz robił tak jak napisałem uwierz mi że nie jednego kozaka przepijesz ;D wiem to z doświadczenia mimo że rzadko stosuję się do tych wariantów ale to już kwestia charakteru, poprostu lubię się ostro nakurwić i tyle ;D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Ważne, żebyś nie pił szampana i wódki, bo mieszanka wybuchowa :D

Nie siadać jak już się "poczujemy", dużo powietrza, odstępy + popitka,zagryzka. Nie pij dużo, nie będziesz fajny jak wypijesz tyle co Twoi koledzy o mocniejszych głowach i będziesz zdychać w połowie imprezy

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

pij słabsze trunki, pij wolniej, pij dużo innych płynów.

albo rób jak kumpel,

pije, jak mu nie dobrze to idzie zwymiotować ( na pałę 2 paluski do gęby i tyle) i tak co chwile, twierdzi że mu to pomaga.

Opublikowano

Mój koleś chwile przed piciem , wyjazdem na imprezę je całą dużą łyżkę smalcu , mało kto go później przepije :) , ja nie stosuje bo mam niechęć do smalcu

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Mój koleś chwile przed piciem , wyjazdem na imprezę je całą dużą łyżkę smalcu , mało kto go później przepije :) , ja nie stosuje bo mam niechęć do smalcu

O kurwa.

Zjeść taką łyche smalcu, a potem popić jakimś alkoholem z bąbelkami - rzyganie gwarantowane.

To można robić ewentualnie wtedy jak się pije tylko czystą.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano
1. Pijesz kolejkę

2. Robisz chwilę po wypiciu 10 pompek i 10 przysiadów.

A po kilkunastu kolejkach nie wstanę xD

Dzięki wszystkim ;) Wypróbuje niektóre sposoby ale te ze smalcem czy piciem oleju to sobie daruje :D

1358809676-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...