Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCforum Gildia

wronek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym Dac pewien pmysl na Gildie Graczy z MPCforum na serwerze EliteSilkroad

Jeśli ktos jest za Gildia i chcialby dolonczyc to chcialbym prosic Cain'a o pozwolenie zrobienia tematu w którym bylby zapisy do Gildi

Opublikowano

Gildia już jest zrobiona przeze mnie i gdyby serwer nie był wyłączony to już by w niej wszyscy byli :) MPCTeaM tak się nazywa gildia

Opublikowano

Myślę, że i dla mnie znajdziecie slocik w gildii. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

piszcie na gg kto bedzie grał na elite silkroad i nusy xxx cain napisz do mnie

//Usunąłem twoje gg i zapisałem sobie. Napiszę. Ale trzeba trzymać się regulaminu. GG tylko na PM. :)

Cain.

Opublikowano

No spokojnie, na początek trzeba składkę po 100k zrobić bo ja już 500k wpłaciłem i nie jaki ''Szafir'' też, więc jak otworzą serwer, to na początek zbieram składki, bo w gildii jest już dwunastu graczy chyba, a jeszcze pierwszy poziom, jak wbijemy go na drugi (potrzebujemy jeszcze 2m golda), to rekrutacja znów będzie otwarta. Czekamy z niecierpliwością na otwarcie serwera i lecimy dalej expić w pt :)

Opublikowano

Co to znaczy rejestruje? nie ma co się rejestrować jak nie ma kasy żeby upnąć gildie :P

Lol... na rate 20x gold to powinieneś zbierać conajmniej po 10kk... :-)

Mowie, ze chce slota do gildi. Pieniądz chyba nie jest tutaj ważny?

Nukereq.png
Opublikowano

20x gold?xD ty nie wiesz o czym mówisz, jak expisz w pt to nie leci ci po 10m, co najwyżej w 1h 300-500k, każdy chce slota do gildii, jak nie będziecie się składać na up to możecie sobie pomarzyć o nim.

Upniemy gildie to znów będę przyjmował i Cain, ja tu sobie sam nie poradzę xD

Opublikowano

20x gold?xD ty nie wiesz o czym mówisz, jak expisz w pt to nie leci ci po 10m, co najwyżej w 1h 300-500k, każdy chce slota do gildii, jak nie będziecie się składać na up to możecie sobie pomarzyć o nim.

Upniemy gildie to znów będę przyjmował i Cain, ja tu sobie sam nie poradzę xD

Nie no ja tylko mowie o tym, ze to nie jest serwer jak global i jest zwiększony rate więc latwiej tutaj o kase. 100k to nie jest wydatek :-)

Pomimo tego, ja chcialbym "wykupić slota".

I pomimo twojego "słowa":

każdy kto chce może - by UniqPomocnik

Jest:

Każdego kogo stać to może

Jak chcesz to moge pomoc, moge coś a'la battleMasterem Czy cuś :)

Nukereq.png
Opublikowano

Niee, nie miałem tego na myśli, chciałem powiedzieć, że każdy kto chce to może, ale już jak upniemy gildię na 2lvl, bo już jest full, poza tym jak sam piszesz 100k to nie jest wydatek i każdy kto''może'' udzielić mi takiej kwoty na up'a to bym bardzo prosił

Jak wszedłem do gry i założyłem gildie to w 15min była już full, więc musimy tego upa zrobić, o gp się nie martwić bo mamy chyba 300% xD

Opublikowano

Niee, nie miałem tego na myśli, chciałem powiedzieć, że każdy kto chce to może, ale już jak upniemy gildię na 2lvl, bo już jest full, poza tym jak sam piszesz 100k to nie jest wydatek i każdy kto''może'' udzielić mi takiej kwoty na up'a to bym bardzo prosił

Jak wszedłem do gry i założyłem gildie to w 15min była już full, więc musimy tego upa zrobić, o gp się nie martwić bo mamy chyba 300% xD

Poprawka nie upniemy gdyż serwer jest wyłączony ;D I zanim uzbieramy kasę itp, to minie 2-3 dni. Czyli wszystko zależy od tego, kiedy

włączą z powrotem serwer.

"I nawet jak się położę to będę od Ciebie wyższy."

Opublikowano
Opublikowano

2-3 dni? xD mogę się założyć, że jak serwer będzie back online i ja wejdę online to nie będzie to trwało 1 dnia :)

Tak w ogóle to ile kosztuję 2 poziom? Trzeba to podzielić na 20 osób po równo ;P

Opublikowano

Poprawka nie upniemy gdyż serwer jest wyłączony ;D I zanim uzbieramy kasę itp, to minie 2-3 dni. Czyli wszystko zależy od tego, kiedy

włączą z powrotem serwer.

No to fajnie, ze są aktywni. Ale polecam stworzenie jakiegoś regulaminku ale nie z 20 punktami tylko proste formuły typu:

1. Grasz 5 razy w tygodniu. Grasz dla siebie, w gildi grasz by nabijać dla niej GuildPoints.

2. Składka co trzecie dzień, po 500k.

Nukereq.png
Opublikowano

3m golda :), ja zapłaciłem 500k na zrobienie gildi, Szafir już zapłacił 500k na up na 2 lvl, ogólnie trzeba jeszcze zapłacił 2,5m golda, jak będzie serwer otwarty to też wpłacę tyle ile będę mógł

Nie tam co 3 dzień xD ale wiem co masz na myśli, opracuje to wszystko jak będzie serwer on :)

Opublikowano

3m golda :), ja zapłaciłem 500k na zrobienie gildi, Szafir już zapłacił 500k na up na 2 lvl, ogólnie trzeba jeszcze zapłacił 2,5m golda, jak będzie serwer otwarty to też wpłacę tyle ile będę mógł

Nie tam co 3 dzień xD ale wiem co masz na myśli, opracuje to wszystko jak będzie serwer on :)

Również tak zrobię. Zdążyłem nabić bodajże 24 lvl tylko wizz/cler'em, jak nabije 32 zacznę zgarniać kasę. .

Opublikowano

ja nabiłem 27 i będę robił tak, jak na isro, czyli od 24lvl farmię do 32i na gap 0 i potem do 42lvl farmie :), albo wyfarmię się na ongach, tak z 70k :) żeby do 64 starczyło :)

Najlepiej bić w pt bo to daje duży fun :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...